Facebook Pixel Απίστευτο «ντου» Ολυμπιακού στους «πράσινους» - Τέσσερις παίκτες στο προσκήνιο, διαλέγει ο Μαρτίνς!
| 2018-05-19 09:20:00

Απίστευτο «ντου» Ολυμπιακού στους «πράσινους» - Τέσσερις παίκτες στο στόχαστρο, διαλέγει ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο «ντου» Ολυμπιακού στους «πράσινους» - Τέσσερις παίκτες στο στόχαστρο, διαλέγει ο Μαρτίνς!

Kαυτό και φρέσκο ρεπορτάζ με ονόματα στο sportdog.gr.

Το ρόστερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξετάζουν προσεκτικά στον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό και αυτό δεν είναι πλέον μυστικό. Οι «πράσινοι» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου αντιμετωπίζουν τεράστια εσωτερικά προβλήματα μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα στις προπονητικές τους εγκαταστάσεις και σχεδόν όλοι οι παίκτες της ομάδας «ψάχνονται» για να αλλάξουν επαγγελματική στέγη.

Κάτι που σίγουρα δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Πειραιώτες, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει κάποια... λαυράκια, που θα μπορούσαν να πιάσουν Λιμάνι χωρίς υπερβολικό κόστος.  

Πιο γνωστή περίπτωση με την οποία ασχολείται ο Ολυμπιακός είναι αυτή του 21χρονου εξτρέμ, Ματέους Περέιρα, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά φέτος ως δανεικός στην Τσάβες με 7 γκολ και 5 ασίστ σε 27 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για πολύ γρήγορο και έξυπνο παίκτη, που θα γυρίσει στη Σπόρτινγκ και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα με κανονική μεταγραφή ή με οψιόν αγοράς. 



Περίπτωση που απασχολεί σοβαρά είναι και αυτή του 30χρονου εξτρέμ, Ελντον Ράμος (5 γκολ και 8 ασίστ σε 29 ματς φέτος), ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς σε Μαρίτιμο, Ρίο Αβε και Γκιμαράες. Μένει να φανεί αν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του η Γκιμαράες, διαφορετικά ο Ολυμπιακός πρέπει να θεωρείται πρώτος υποψήφιος για να τον κάνει δικό του φέτος το καλοκαίρι. 



Παίκτης που ενδιαφέρει τον Πέδρο Μαρτίνς είναι και ο δανεικός το τελευταίο 6μηνο στην Γκιμαράες, Ματέους Ολιβέιρα. Τεχνίτης αριστεροπόδαρος με 15 ασίστ στην καριέρα του ο 24χρονος, έχει παίξει ακόμα στη Φλαμένγκο και στην Εστορίλ και διαθέτει πλούσια ποδοσφαιρική «φλέβα» καθώς είναι ο γιος του παλαίμαχου διεθνούς Βραζιλιάνου γκολτζή, Μπεμπέτο. Στην Γκιμαράες τον επέλεξε προσωπικά ο Πέδρο Μαρτίνς τον περασμένο Γενάρη, αλλά δεν κατάφεραν να συνεργαστούν για πολύ καιρό, αφού στα μέσα Φλεβάρη ο 48χρονος τεχνικός απομακρύνθηκε από το πόστο του. 

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ακόμα για τον αριστεροπόδαρο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Αλαν Ρουίς, ο οποίος αγωνίζεται από τον Γενάρη ως δανεικός στην Κολόν Σάντα Φε. Στη Σπόρτινγκ είχε συνολικά 7 γκολ και 5 ασιστ σε 34 ματς και θεωρείται δύσκολη περίπτωση, αφού έχει συμβόλαιο δανεισμού μέχρι και τον Δεκέμβριο. Όμως, ο Ολυμπιακός έχει εδώ και καιρό καλές γέφυρες επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη και αν πιέσει να τον πάρει είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει.    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags