Facebook Pixel «Δήλωση»-πανικός στον ΠΑΟΚ για Πέλκα - Τον «αρπάζουν» και «σκοτώνουν» τον Λουτσέσκου;
| 2018-05-19 12:15:00

«Δήλωση»-πανικός στην Τούμπα για παικταρά του ΠΑΟΚ - Τον «αρπάζουν» και «σκοτώνουν» τον Λουτσέσκου;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Δήλωση»-πανικός στην Τούμπα για παικταρά του ΠΑΟΚ - Τον «αρπάζουν» και «σκοτώνουν» τον Λουτσέσκου;

Ποιος αναστάτωσε τη Θεσσαλονίκη και τι ακριβώς συμβαίνει; 

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Τούμπα μετά τη χθεσινή δήλωση που φέρεται να έκανε ο προέδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, σε τουρκικό Μέσο («futbolarena.com») ότι ο Δημήτρης Πέλκας, για πολλούς ο κορυφαίος του φετινού ΠΑΟΚ, είναι η πρώτη επιλογή του τουρκικού συλλόγου ενόψει καλοκαιριού.

Μία ατάκα που κυκλοφόρησε σε όλα τα ελληνικά Μέσα και φαίνεται ότι προκάλεσε μέχρι και την αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος παρουσιάζεται, σύμφωνα με τη «SportDay», να είπε στη διοίκηση «τον Πέλκα και τα μάτια σας», θέλοντας προφανώς να προλάβει καταστάσεις και να δείξει ότι πόσο σημαντικός είναι ο Έλληνας άσος γα τους Ασπρόμαυρους.

Πάντως, η συγκεκριμένη τοποθέτηση στην πραγματικότητα δε θα πρέπει να... αγχώνει καθόλου τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Από τη μία γιατί η Μπεσίκτας δε διαθέτει την οικονομική άνεση για να πληρώσει τα 7 εκατ. ευρώ της ρήτρας του παίκτη για τον «αρπάξει», κάτι που έχουμε επισημάνει πολλές φορές, μιας και η ακριβότερη μεταγραφή των Τούρκων τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ, ποσό πολύ μικρό για τις πιθανές αξιώσεις του Δικεφάλου.

Από την άλλη, το συγκεκριμένο site που έβγαλε την είδηση συνηθίζει να παρουσιάζει τις «θέσεις» παραγόντων τουρκικών ομάδων και όχι δηλώσεις. Τα όσα -υποτίθεται- είπε ο Φικρέτ Ορμάν δεν είναι, δηλαδή, επίσημη τοποθέτηση, καθώς σε αυτό το ενδεχόμενο θα είχαν κάνει το γύρο της χώρας κι αυτό δεν έγινε σε καμία περίπτωση, αλλά περισσότερο έχουν να κάνουν με «κουβέντες» του προέδρου της Μπεσίκτας προς τους ανθρώπους του συλλόγου και το περιβάλλον του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτίμηση της ιστοσελίδας σχετικά για τους μεταγραφικούς στόχους της Μπεσίκτας, κάτι που συνηθίζει πολύ συχνά να κάνει το συγκεκριμένο site και γι' αυτό οι «τοποθετήσεις» που φιλοξενεί κάθε φορά δεν αναπαράγονται από άλλα Μέσα στην Τουρκία.

Δεν υπάρχει, επομένως, τίποτα επίσημο για τον Δημήτρη Πέλκα και ούτε πρόκειται να υπάρξει, με τα υπάρχοντα δεδομένα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος, φυσικά, κοστολογείται ακόμα πιο ακριβά από τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον άσο του ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags