Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι απαντάει ο Τίγρης: Αντι-Λάζαρος από... Ρεάλ με τρελά λεφτά; - Τι τρέχει με την καψούρα Χιμένεθ
| 2018-05-19 18:05:00

Έτσι απαντάει ο Τίγρης: Αντι-Λάζαρος από... Ρεάλ με τρελά λεφτά; - Τι τρέχει με την καψούρα Χιμένεθ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι απαντάει ο Τίγρης: Αντι-Λάζαρος από... Ρεάλ με τρελά λεφτά; - Τι τρέχει με την καψούρα Χιμένεθ

Ο μεγάλος και πολύ δύσκολος στόχος της ΑΕΚ. Θα γίνει το μπαμ;

Ο Χόρχε Μπουργκί παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες να είναι ο εκλεκτός του Μανόλο Χιμένεθ για αντικαταστάτης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και ανήκει στην Αλαβές (24 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ), φέρεται να είναι ο διακαής πόθος του τεχνικού της ΑΕΚ, ωστόσο είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο νεαρός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ομάδα του και η μεταγραφή του αυτή τη στιγμή ξεπερνάει ακόμα και την αγορά του Μάρκο Λιβάγια (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ), η οποία είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση που έχει αποφασίσει φέτος να κάνει η ΑΕΚ και δεν υπάρχει στο πλάνο ανάλογη κίνηση, τουλάχιστον για την ενίσχυση της επίθεσης κι αν δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Χόρχε Μπουργκί είναι σχεδόν αδύνατον να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα με κανονική μεταγραφή, εκτός αν αναζητηθεί φόρμουλα απόκτησής του με δανεισμό και οψιόν αγοράς, μία τακτική που ακολουθεί συχνά η Ένωση σε ανάλογες περιπτώσεις.

 

 

Από την άλλη, δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί μεγάλος στόχος για την ΑΕΚ ο Χάιμε Ρομέρο, που ανήκει στην Κόρντομπα, η οποία φέτος πάλεψε για την παραμονή της στη Σεγούντα, ενώ αγωνίστηκε στη... Λούγο. Μπορεί ο παίκτης να έχει σχετικά προσιτό κασέ (350.000 ευρώ), αλλά μάλλον στην Ένωση δεν έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον 28χρονο εξτρέμ, παρά τα όσα γράφτηκαν σήμερα στο ρεπορτάζ της ομάδας.

Τεράστια διαφορά για Πασαλίδη

Σε ό,τι αφορά τα νέα σενάρια για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, η διαφορά που χωρίζει την ΑΕΚ με τον Αστέρα είναι τεράστια, οπότε δεν τίθεται θέμα. Η Ένωση προσφέρει 300.000 ευρώ, οι Αρκάδες αξιώνουν τα τριπλάσια χρήματα, επομένως η συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να διαγραφεί από τα υπόψιν των Κιτρινόμαυρων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags