Facebook Pixel Sportdog.gr | «Άκυρο» όνομα για τον πάγκο του ΠΑΟ - Απίθανο σενάριο με Έλληνα προπονητή - Είναι δυνατόν;
| 2018-05-20 21:42:00

«Άκυρο» όνομα για τον πάγκο του ΠΑΟ - Απίθανο σενάριο με Έλληνα προπονητή - Είναι δυνατόν;

του Νίκου Στεργίου
«Άκυρο» όνομα για τον πάγκο του ΠΑΟ - Απίθανο σενάριο με Έλληνα προπονητή - Είναι δυνατόν;

Tο ακούσαμε και αυτό για το Τριφύλλι! Τί συμβαίνει με... Ουζουνίδη;

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης, όμως όπως σας έχουμε ενημερώσει, το θέμα του Έλληνα κόουτς βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη μεταβίβαση των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ στην «PanAsia», ενώ ο ίδιος ο Δώνης εξετάζει και άλλες προοπτικές για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ορισμένα δημοσιεύματα που «έσκασαν» σήμερα ανέφεραν ότι οι Πράσινοι έχουν ως εναλλακτική λύση τον Γιάννη Πετράκη σε περίπτωση που «στραβώσει» το deal με τον Δώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει «χτίσει» πολύ καλό όνομα με τη δουλειά του στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει φέτος.

Ωστόσο, το πρόβλημα με την περίπτωση του Πετράκη και τον Παναθηναϊκό έγκειται στο γεγονός ότι τον εκπροσωπεί ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Ο Έλληνας παράγοντας δεν έφυγε με τις καλύτερες των σχέσεων από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο θυμίζουμε ότι εκτέλεσε χρέη τεχνικού διευθυντή κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Η περίοδος της παραμονής του Διαμαντόπουλο στον σύλλογο ήταν αρκετά τεταμένη και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή του τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από κόντρα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Συνεπώς, από τη στιγμή που ο Διαμαντόπουλος δεν διατηρεί καλές σχέσεις με την τωρινή διοίκηση του Παναθηναϊκού, φαντάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί πρόσφορο έδαφος για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας ακόμα ένας πελάτης του, μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags