Facebook Pixel «Τρελάθηκε» η Γαλλία με τον Καμαρά του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-05-21 09:30:00

«Παραμιλάει» η Γαλλία με τον παικταρά του Ολυμπιακού - Γκολάρα από την... τρύπα της βελόνας (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
«Παραμιλάει» η Γαλλία με τον παικταρά του Ολυμπιακού - Γκολάρα από την... τρύπα της βελόνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει τρομερό «μάτι» ο Μοντέστο, τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς.

«Φλέβα χρυσού» φαίνεται πως χτύπησε πάλι στην πατρίδα του ο Φρανσουά Μοντέστο, καθώς από χθες το γαλλικό ποδόσφαιρο ασχολείται με ένα όνομα. Αυτό του Μαντί Καμαρά!

Ο 21χρονος χαφ, που έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και έρχεται το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό είναι ο νέος... ήρωας του κορσικανικού ποδοσφαίρου, καθώς με δικό του υπέροχο γκολ η Αζαξιό έστειλε τον αγώνα μπαράζ με τη Χάβρη στα πέναλτι και πλέον, έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κόντρα στην Τουλούζ την άνοδο στα «σαλόνια» του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Στη Γαλλία εξυμνούν από χθες τον Μαντί Καμαρά για την αφοσίωσή του στο μεγάλο στόχο της ομάδας του, παρά το γεγονός ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από αυτή, αλλά κυρίως επειδή όλο αυτό το διάστημα δεν του φέρθηκαν καλά στην Αζαξιό. Κι αυτό γιατί από τότε που έγινε γνωστό ότι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, ο παίκτης σχεδόν μπήκε στον «πάγο» και έπαιξε ελάχιστα. Ακόμα και στο ματς με τη Χάβρη, μπήκε στον αγώνα μόλις στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου της παράτασης και κατάφερε με το εξαιρετικό του δεξί σουτ 20 λεπτά μετά να στείλει την Αζαξιό στα ουράνια.  

Οι Γάλλοι κάνουν λόγο για δικαίωση του μέσου από τη Γουινέα, ο οποίος, μάλιστα, ευστόχησε και στο πέναλτι που ανέλαβε στη διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας», δείχνοντας πόσο ψύχραιμος και αποφασιστικός είναι όταν η μπάλα «καίει».

Είναι χαρακτηριστική η αναφορά του γαλλικού Εurosport, το οποίο και ανέφερε πως «όλα κρίθηκαν στο ματς από ένα απίθανο γκολ με την υπογραφή του Μαντί Καμαρά, που πέρασε την μπάλα από την... τρύπα της βελόνας και έγραψε το 2-2, δίνοντας διαστάσεις υπερφυσικού στο θρίαμβο της ομάδας του. Ο Καμαρά έζησε μια αληθινά μαγική βραδιά, αφού τα έκανε όλα σωστά στο πολύ κρίσιμο διάστημα που συμμετείχε στο ματς. Αν και μέσα στη σεζόν έπαιξε λίγο, βοήθησε την ομάδα του να πετύχει το ακατόρθωτο!».

Πλέον, είναι βέβαιο ότι ο Mαντί Καμαρά θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για μια εβδομάδα ακόμα και έτσι είναι πιθανό να του δοθούν λίγες ημέρες παραπάνω άδειας για να ξεκουραστεί και να μην υποχρεωθεί να είναι στον Ρέντη στις 15 Ιουνίου. Ωστόσο, αυτό θα είναι μια απόφαση που πιθανώς θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή την εβδομάδα, οπότε και επιστρέφει στην Ελλάδα για να... πιάσει δουλειά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags