Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες - φωτιά από Σάββα: «Αυτοί μου αρέσουν από ΠΑΟ» - Τι είπε για Μπεργκ, Λάζαρο, Λεμονή!
| 2018-05-23 07:44:00

Ατακάρες - φωτιά από Σάββα: «Αυτοί μου αρέσουν από ΠΑΟ» - Τι είπε για Μπεργκ, Λάζαρο, Λεμονή!

Sportdog Team
Ατακάρες - φωτιά από Σάββα: «Αυτοί μου αρέσουν από ΠΑΟ» - Τι είπε για Μπεργκ, Λάζαρο, Λεμονή!

Για όλους και για όλα ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε συζήτηση με φίλους της ομάδας στο κέντρο της Αθήνας και το "Φως" παρουσίασε τα όσα ειπώθηκαν.

Από τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη ξεχωρίζουν αυτές για τους Μπεργκ, Κουρμπέλη και Μολέντο, που θα ήθελε από τον Παναθηναϊκό, για τον Λάζαρο και το πόσο παιχτρόνι είναι, αλλά και αυτές για τον Κοβάσεβιτς και την ευθύνη που είχε στην αποχώρηση του Τάκη Λεμονή.

Μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε κυρίως στον Μολέδο, αλλά και τους παίκτες που του άρεσαν από τον Παναθηναϊκό: «Εγώ πάντα ήθελα θηρία, δυνατά παιδιά, να ρίχνουν ξύλο, να μην πηδάνε πάνω από την μπάλα όπως φέτος. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό. Τα τελευταία χρόνια τρεις παίκτες μόνο μου αρέσανε από τον Παναθηναϊκό και τους ήθελα στην ομάδα μας. Ο ένας ήταν ο Μπεργκ. Πάει αυτός. Ο άλλος ήταν ο Μολέδο. Αυτόν αν τον φέρουμε από την Βραζιλία τώρα θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Και ο Κουρμπέλη μού αρέσει γιατί μου θυμίζει τον Στολτίδη που ήταν αδυναμία μου... Παίχτες που έχουν κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, πετυχαίνουν στον Ολυμπιακό, όπως είχα αγαπήσει τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου. Και σπουδαίο δεξί μπακ μπορεί να γίνει αυτός ο Μασούρας της Λάρισας».

Ερώτηση έγινε και για τον Λάζαρο, ο οποίος τη νέα σεζόν θα φοράει τα ερυθρόλευκα: «Ο Λάζαρος είναι το παιχτρόνι. Θα κάνει τη διαφορά φέτος. Και εκτιμάω ότι όπου πήγε έδινε και την ψυχή του».

Όσο για τον Λεμονή και τους αντιπάλους του Ολυμπιακού είπε: «Ο Κοβάσεβιτς είναι ο υπεύθυνος για ό,τι έγινε με τον Λεμονή και για τον ερχομό του άλλου. Εγώ τον ήθελα τον Τάκη στην ομάδα. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα. Δικαιώθηκα που έλεγα ότι άλλος βάζει τα λεφτά (Σαββίδης) και άλλος θα τους πάρει το πρωτάθλημα (Μελισσανίδης)...»

Τέλος ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης έχει υποστεί τα πάνδεινα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μασάει, είναι παλικάρι. Θα είμαι δίπλα του όσο ζω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags