Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μεταγραφάρα» από το πουθενά στο λιμάνι - Απίστευτη πώρωση για το κελεπούρι, τούμπα ο σχεδιασμός
| 2018-05-23 09:15:00

«Μεταγραφάρα» από το πουθενά στο λιμάνι - Απίστευτη πώρωση για το κελεπούρι, τούμπα ο σχεδιασμός

του Παναγιώτη Νικολάου
«Μεταγραφάρα» από το πουθενά στο λιμάνι - Απίστευτη πώρωση για το κελεπούρι, τούμπα ο σχεδιασμός

«Παλάβωσε» ο Μαρτίνς με τον μπακ που «έσβησε» τον... Μέσι!

Μεταγραφή από το... πουθενά φαίνεται πως κάνει ο Ολυμπιακός και οι διοικούντες την ομάδα, καθώς και ο Πέδρο Μαρτίνς, σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Το νέο... κελεπούρι της πειραϊκής ομάδας ακούει στο όνομα Εχσάν Χατζισαφί και είναι ο παίκτης που κερδίζει μέχρι στιγμής τα περισσότερα εύσημα από τα αθλητικά ΜΜΕ του Ιράν ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ. Κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει στο Λιμάνι, αλλά και προσωπικά από τον Πορτογάλο προπονητή...

Έτσι, ο διεθνής μπακ-χαφ του Ολυμπιακού φαίνεται πως φέρνει τα πάνω-κάτω και στο μεταγραφικό σχεδιασμό των Ερυθρολεύκων, καθώς κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τις ικανότητες που παρουσιάζει με την εθνική του ομάδα και πλέον, έχει αλλάξει την άποψη πολλών από εκείνους που τον κατέκριναν για την εικόνα του στο Λιμάνι στο διάστημα της παρουσίας του σε αυτό.

Το σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία διάθεση να... ξεφορτωθούν τον έμπειρο μπακ-χαφ και σκοπεύουν να τον αξιοποιήσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ακόμα και ως φωτεινό παράδειγμα για τους νεαρούς Ελληνες, Λεονάρντο Κούτρη και Κωνσταντίνο Τσιμίκα, οι οποίοι χρειάζονται εμπειρίες και σωστή καθοδήγηση για να προσφέρουν αυτά που περιμένουν στον Ολυμπιακό. 

Άλλωστε, ο Εχσάν Χατζισαφί είναι φωτεινό παράδειγμα και στην εθνική του ομάδα, όπου παρότι έφτασαν στα όρια οι σχέσεις του με την ομοσπονδία της χώρας, εκείνος συνεχίζει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και θεωρείται πως θα είναι ο κομβικότερος παίκτης της στο επερχόμενο Μουντιάλ.

Κι αυτό γιατί μπορεί και προσφέρει λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις, ενώ είναι από τους ελάχιστους παίκτες του φετινού ρόστερ του Ιράν, που κουβαλά παραστάσεις από το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Διοργάνωση στην οποία «έγραψε» και μια καταπληκτική εμφάνιση ως προσωπικός αντίπαλος του Λιονέλ Μέσι στο ματς των ομίλων, Ιράν-Αργεντινή.

Το σίγουρο είναι πως ο μπακ του Ολυμπιακού έχει μπει πολύ δυναμικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας των Ιρανών και ήταν εκείνος που είχε την ασίστ στην πρόσφατη φιλική νίκη τους με 1-0 επί του Ουζμπεκιστάν, κερδίζοντας τα εύσημα για την παρουσία του.

Από τη μεριά του, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη εισηγηθεί την παραμονή του και όπως λένε στον Πειραιά, ο παίκτης θα παραχωρηθεί μόνο αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση. Κάτι που, βέβαια, δεν αποκλείεται, καθώς συνήθως η παρουσία σε Μουντιάλ δημιουργεί υπεραξίες και το καλοκαίρι θα είναι μακρύ. Αλλά αυτή τη στιγμή στις προτεραιότητες του Ολυμπιακού είναι η παραμονή του Ιρανού στην ομάδα, ώστε να αξιοποιηθεί η πολύπλευρη αγωνιστική του προσωπικότητα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags