Facebook Pixel Δίνει έξι εκατομμύρια ο Σαββίδης για επιθετικό - Τι παίζει με Καρέλη
| 2018-05-24 21:57:00

Χαμός στην Τούμπα - Θα «τρελαθεί» ο Λουτσέσκου με τον παικταρά - Πολύ χρήμα για Έλληνα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός στην Τούμπα - Θα «τρελαθεί» ο Λουτσέσκου με τον παικταρά - Πολύ χρήμα για Έλληνα!

Πήρε φωτιά η επικαιρότητα του ΠΑΟΚ και «στάζει» πολλά λεφτά ο Ιβάν.

Τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ τρέχουν με ταχείς ρυθμούς, αφού υπάρχουν εξελίξεις σε διάφορα μέτωπα.

Ανατροπή φαίνεται πως υπήρξε στην υπόθεση του Ντάριο Σρνα, ο οποίος παρουσιαζόταν «κλεισμένος», ωστόσο ο ίδιος διέψευσε τα σενάρια, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα στον ΠΑΟΚ, παρά τα όσα λέγονται.

Συγκεκριμένα, αν και είχε διαρρεύσει ότι ο Σρνα θα υπέγραφε σήμερα το συμβόλαιό του, αυτό δεν συνέβη και ο Κροάτης έφυγε για την πατρίδα του δίχως να έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.

Βέβαια, το γεγονός ότι η «κλεισμένη» μεταγραφή δεν έγινε τελικά, φανερώνει ότι στον ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμα την τελική τους απόφαση για τον Κροάτη, για τον οποίο άλλωστε σας έχουμε επισημάνει ότι αποτελεί μια αμφιλεγόμενη περίπτωση παίκτη, μιας και είναι 36 ετών και βρίσκεται σε καθεστώς τιμωρίας, με αποτέλεσμα να μην έχει παίξει σε αγώνα από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, κάποιες -ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν- πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Δικέφαλο οι γνώμες διίστανται αναφορικά με τον έμπειρο άσο, με κάποιους στο εσωτερικό του συλλόγου να τίθενται υπέρ της απόκτησής του και άλλους να μη συμφωνούν.

Τα δεδομένα για Καρέλη

Κατά τα άλλα, στον ΠΑΟΚ ασχολούνται ιδιαιτέρως και με την απόκτηση επιθετικού, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει, σκοπεύουν να ενισχυθούν στη γραμμή κρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, γράφτηκε πως προτάθηκε στον Δικέφαλο ο Νίκος Καρέλης, τον οποίο η Γκενκ «ψάχνεται» να πουλήσει. Πάντως, η περίπτωση του Έλληνα φορ ούτε εύκολη είναι ούτε είναι βέβαιο πως ο παίκτης αποτελεί ιδανική περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, για διάφορους λόγους.

Η Γκενκ έριξε τις αρχικές της απαιτήσεις, που ανέρχονταν περίπου στα 10.000.000 ευρώ, αφού δεν βρέθηκε κάποια πρόταση που να την ικανοποιεί.  Πλέον, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Βέλγοι ενδέχεται να παραχωρήσουν τον Καρέλη με περίπου 6.000.000, ενώ αν δεν βρεθεί κάτι ούτε σε αυτή την τιμή, μπορεί να πέσουν κι άλλο, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους σε επίπεδα χαμηλότερα των 4.000.000.

Το ποσό αυτό δεν είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται διατεθειμένος να ξοδέψει ακόμα και περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ για τον εκλεκτό στην επίθεση, κάτι που έχει μεταφέρει στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στουςμάνατζερ, με τους οποίους συνεργάζεται ο Δικέφαλος.

Το πρόβλημα εστιάζεται στο ιστορικό του Καρέλη, καθώς με τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει, ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Μια τόσο μεγάλη επένδυση για τον Έλληνα άσο φαντάζει ως ένα τεράστιο ρίσκο και οι άνθρωποι του Δικεφάλου, που «χτενίζουν» την αγορά για επιθετικό, είναι πολύ πιθανό να θελήσουν να κάνουν την οικονομική υπέρβαση με μια πιο… ασφαλή περίπτωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags