Facebook Pixel Τρεις γαμοι και μια κηδεια!
| 2011-08-18 17:51:00

Τρεις γαμοι και μια κηδεια!

Τρεις γαμοι και μια κηδεια!

Για τρεις ακόμα μεταγραφές θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, άμεσα το πρώτο «μπαμ». Φεύγει ο Ουρτάδο, έρχονται Μακούν, Ορμπάιθ στα χαφ και για την επίθεση... Ονουάτσι.

Για την απόκτηση τριών παικτών και μάλιστα το συντομότερο... φουλάρει ο Ολυμπιακός, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή πολύωρη συνάντηση μεταξύ του Ερνέστο Βαλβέρδε και του διευθύνοντα συμβούλου, Γιάννη Βρέντζου, ενώ... παρών τηλεφωνικά ήταν συνεχώς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα λοιπόν με όσα συζητήθηκαν, οι “ερυθρόλευκοι” θα ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες τρεις νέες μεταγραφές και μία λύση συμβολαίου. Στο Λιμάνι θα έρθουν οι Μακούν, Ορμπάιθ και πιθανότατα Ονουάτσι, ενώ θα... χαιρετήσει ο Ουρτάδο. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ακόμα και σήμερα να έχουμε το πρώτο... μπαμ.

Προτεραιότητα από τις τρεις μεταγραφές έχει η απόκτηση του Ζαν Μακούν από την Άστον Βίλα με τη μορφή δανεισμού. Οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο και μετά το “οκ” του Ερνέστο Βαλβέρδε, θα... τρέξουν το θέμα και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στη μέρα να έχουμε νεότερα. Ο Μακούν όμως δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα αποκτηθεί για τη μεσαία γραμμή. Στην σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκε να αποχωρήσει το συντομότερο ο Ουρτάδο, ίσως ακόμα και την Παρασκευή να έχουμε ανακοινώσεις, και την θέση του να καλύψει ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο 32άχρονος ποδοσφαιριστής της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί επίσης προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τέλος, από τον Ολυμπιακό αναφέρεται πλέον και επίσημα, πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος δεν θα παίζει μόνο στην κορυφή, αλλά και στα άκρα. Μάλιστα, οι τελευταίες πληγροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης αυτός έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Έδωσαν τα χέρια για Τάτο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags