Facebook Pixel Κερκυραίος ο Σακελλαρίου!
| 2011-08-18 18:18:00

Κερκυραίος ο Σακελλαρίου!

Κερκυραίος ο Σακελλαρίου!

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Λευτέρη Σακελλαρίου από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακελλαρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του ΑΟ Κέρκυρα, και ειδικά τον κ. Λυράκη, για τον τρόπο, που με προσέγγισαν. Υπήρξαν προτάσεις και ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι της Κέρκυρας μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν κι αυτό, βεβαίως, μέτρησε πολύ. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος, που θα συνεργαστώ με τον κ. Μπάντοβιτς, καθώς γνωρίζω τη δουλειά του, το έργο του, ενώ έχω πληροφορηθεί τα καλύτερα και ως προς την ποιότητά του, ως άνθρωπος. Πλέον, ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και ν’ αρχίσω τις προπονήσεις και τη διαδικασία προσαρμογής μου. 

Αρκετά παιδιά, πάντως, τα ξέρω από παλαιότερα και αυτό, ασφαλώς, είναι πολύ θετικό. Όπως και το γεγονός ότι το καλοκαίρι έκανα κανονικά προετοιμασία –και μάλιστα πολύ δυνατή- με τον ΠΑΟΚ, οπότε νιώθω ότι, αγωνιστικά, βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Από εδώ και στο εξής, είναι ώρα για δουλειά, ώστε και τον εαυτό μου να βοηθήσω και, ασφαλώς, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να εξασφαλίσει, όσο το δυνατόν πιο άνετα την παραμονή της και, από εκεί και πέρα, να ζητήσουμε την όσο το δυνατόν ακόμη καλύτερη πορεία στο Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags