Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν παίρνει μαζί του από τον ΠΑΟ ο Ουζουνίδης - Μεταγραφάρα στην ΑΕΚ, «γονατίζει» τους Πράσινους
| 2018-05-25 15:00:00

Αυτόν παίρνει μαζί του από τον ΠΑΟ ο Ουζουνίδης - Μεταγραφάρα στην ΑΕΚ, «γονατίζει» τους Πράσινους

Sportdog Team
Αυτόν παίρνει μαζί του από τον ΠΑΟ ο Ουζουνίδης - Μεταγραφάρα στην ΑΕΚ, «γονατίζει» τους Πράσινους

Η πρώτη κίνηση που θα... απογειώσει τους Κιτρινόμαυρους.

Οπότε φεύγει ο Ουζουνίδης από τη Νέα Σμύρνη και πάει Παναθηναϊκό και μιλάω εγώ με το φίλο μου τον Γιώργο που είναι σπλήνα Πανιώνιος. Μόνο που δεν έκλαιγε ο κολλητός, τα μαύρα πανιά είχε κρεμάσει. Μια φορά για τον Μαρίνο, που τον είχε σε πολλή εκτίμηση, κι ακόμη μία για τον γυμναστή του τον Νίκο Γιάγκου που την έκανε κι αυτός για Λεωφόρο.

«Αμάν ρε φίλε», του λέω, «πώς κάνεις έτσι για έναν γυμναστή;»

«Ιδέα δεν έχεις Ξανθάκη», μου απαντάει. «Εγώ που είμαι στο γήπεδο μέσα και τα βλέπω από κοντά, ξέρω καλύτερα. Τούρμπο τους έκανε τους παίκτες μας ο Γιάγκου, σαν τα σκυλιά τρέχανε. Το ίδιο θα κάνει τώρα στον Παναθηναϊκό κι εμείς θα κλατάρουμε…»

Και είχε απόλυτο δίκιο! Χάος παρέλαβε ο Γιάγκου από τον Στραματσόνι και το επιτελείο του, όλοι όσοι ασχολούμασταν με τον ΠΑΟ το είχαμε καταλάβει. Και για όσους δεν το υποπτεύονταν, ήρθε και το επιβεβαίωσε με την πρόσφατη συνέντευξή του ο Βλαχοδήμος. Όπου δήλωσε ότι ο Στράμα έκανε όλη την ώρα τακτική και καθόλου φυσική κατάσταση. Και κλατάρανε οι παίκτες μετά από μερικές εβδομάδες παιχνιδιών…

Αλλά ήρθε ο Γιάγκου και τα είδαμε τα αποτελέσματα. Με τη φυσική τους κατάσταση παίζανε μπάλα όλη την περασμένη σαιζόν οι παίκτες του Τριφυλλιού. Σαν παλαβοί τρέχανε, από το λαιμό τους δαγκώνανε τους αντιπάλους. Κι έτσι βγήκε ασπροπρόσωπος ο Ουζουνίδης, που δεν είχε δα και το καλύτερο υλικό στη διάθεσή του.

Κι αν πάει τώρα στην ΑΕΚ και πάρει τον Γιάγκου μαζί του (φυσικά θα τον πάρει, μια χαρά είναι η συνεργασία τους και η σχέση τους), θα δούμε στη νέα σαιζόν τους κιτρινόμαυρους να βάζουν φωτιά στο χορτάρι. Σημειώστε το και θα με θυμηθείτε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags