Facebook Pixel Έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Χατσερίντι - Πότε απαντά ο Σρνα
| 2018-05-25 21:40:00

Το «νταμάρι» πιάνει Τούμπα και... κρύβει τον Πασχαλάκη – Πότε απαντά ο Σρνα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το «νταμάρι» πιάνει Τούμπα και... κρύβει τον Πασχαλάκη – Πότε απαντά ο Σρνα

Όλο και πιο γεμάτος ο ΠΑΟΚ, φοβερές κινήσεις από τον Ιβάν!

Τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ τρέχουν, καθώς ο Δικέφαλος φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο κινήσεων για την άμυνα, αυτών του Εβγέν Χατσερίντι και του Ντάριο Σρνα.

Για τον Ουκρανό στόπερ, έχει ακουστεί έντονα στη μανατζερική «πιάτσα» ότι υπήρχε διχογνωμία στις τάξεις του Δικεφάλου για τον παίκτη, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει παρθεί η απόφαση από τους διοικούντες  του ΠΑΟΚ  να τον «ντύσουν» στα ασπρόμαυρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Χατσερίντι είναι «μια ανάσα» από τους Θεσσαλονικείς, αποτελώντας τον εκλεκτό της ομάδας για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Πότε ξεκαθαρίζει του Σρνα

Ακόμα ένα ζήτημα, που ακούγεται ότι έχει προκαλέσει διαφωνία στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ είναι αυτό του Ντάριο Σρνα.

Ο Κροάτης παρουσιαζόταν «κλεισμένος» από τον Δικέφαλο τις προηγούμενες ημέρες, όμως έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και αποκάλυψε ότι δεν έχει υπογράψει στην ομάδα.

Πάντως, αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportdog.gr είναι πως ο 36χρονος άσος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα χρήματα που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ για μονοετές συμβόλαιο.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε διακοπές στην πατρίδα του και αναμένεται να απαντήσει οριστικά στην πρόταση του Δικεφάλου την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags