Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά και πρόβλεψη για... ταμείο - «Ποιος Κλοπ; Ζιντάν και κούπα η Ρεάλ - Δαγκωτό over»
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-26 11:10:00

Ατάκες-φωτιά και πρόβλεψη για... ταμείο - «Ποιος Κλοπ; Ζιντάν και κούπα η Ρεάλ - Δαγκωτό over»

του Γιώργου Κτενά
Ατάκες-φωτιά και πρόβλεψη για... ταμείο - «Ποιος Κλοπ; Ζιντάν και κούπα η Ρεάλ - Δαγκωτό over»

Ένας «ειδικός» στο sportdog.gr για τον μεγάλο τελικό.

Την άποψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Λευτέρης Ντανοβασίλης.

Ο δημοσιογράφος που ασχολείται με το διεθνές ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στη μάχη των πάγκων ανάμεσα στον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και στην παρουσία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ακόμα, μίλησε για την τακτική που περιμένει να ακολουθήσουν οι δύο προπονητές αλλά για το πόσες φορές περιμένει να φτάσει η μπάλα στα δίχτυα.

Λευτέρη, πώς περιμένει τον μεγάλο τεχνικό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ;

«Περιμένω να υπάρχουν τα κλασικά καλά διαστήματα στη διάρκεια του τελικού, αλλά η Ρεάλ νομίζω ότι θα αγωνιστεί πιο αμυντικά από το συνηθισμένο για να ελέγξει το ματς. Θεωρώ ότι ο Ζιντάν, λόγω και του τελικού, θα το πάει λίγο πιο τακτικά το παιχνίδι. Αν του κάτσει ένα καλό διάστημα από την ομάδα του, θα είναι ok. Αλλιώς δεν τον βλέπω καλά».

Ποια είναι η άποψή σου για τη μάχη των πάγκων;

«Ο Ζιντάν, με όσα έχει πετύχει ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, είναι ο άνθρωπος του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κλοπ δεν τα πηγαίνει καλά στους τελικούς. Ο Ζιντάν έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα. Η Λίβερπουλ θα ασκήσει έντονο πρέσινγκ, θα επιδιώξει να κόψει τη Ρεάλ στα δύο, αλλά θεωρώ ότι ο Ζιντάν είναι αρκετά έμπειρος για να μπορέσει να το αποφεύγει».

Ποιοι παίκτες περιμένεις να ξεχωρίσουν;

«Σίγουρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι ο άνθρωπος του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο άνθρωπος των τελικών. Τον Σαλάχ, από την άλλη για τη Λίβερπουλ, δεν τον έχουμε δει σε τελικό και είναι ερωτηματικό πώς θα είναι η παρουσία του».

Τέλος, θέλω να μου πεις ποια ομάδα από τις δύο περιμένεις να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Φαβορί δεν υπάρχει, προφανώς ως τελικός είναι στο 50-50. Αλλά βλέπω τη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί μεταξύ άλλων έχει και περισσότερες λύσεις από τον πάγκο. Η Λίβερπουλ, από την άλλη πλευρά, δεν έχει πάγκο. Η Ρεάλ δηλαδή μπορεί να προσαρμόσει και να αλλάξει την τακτική της, ενώ ο Κλοπ όχι. Θεωρώ, τέλος, ότι το παιχνίδι θα είναι over, θα δούμε από τρία γκολ και πάνω».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags