Facebook Pixel Στο… περίμενε ο Ουρτάδο
| 2011-08-18 20:55:00

Στο… περίμενε ο Ουρτάδο

Στο… περίμενε ο Ουρτάδο

Οι μάνατζερ του Ουρτάδο, για τις εξελίξεις στο θέμα του Ισπανού παίκτη. Τα δυο ραντεβού με τον Γιάννη Βρέντζο και οι πιθανοί προορισμοί του Μοϊσές.

Στην Αθήνα βρέθηκαν το τελευταίο 24ωρο οι μάνατζερ του Μοϊσές Ουρτάδο, για να συζητήσουν με τον Ολυμπιακό την πιθανότητα της λύσης συμβολαίου του Ισπανού παίκτη.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ισπανία, μίλησαν στο Sport24.gr, ενημερώνοντας για τις μέχρι τώρα εξελίξεις στο θέμα.

Χθες το μεσημέρι έφτασαν στην Αθήνα οι δυο από τους τρεις μάνατζερ του Μοϊσές Ουρτάδο μετά από πρόσκληση του Ολυμπιακού, για να συζητήσουν την πιθανότητα της λύσης συμβολαίου του Ισπανού παίκτη. Οι Κάρλος Αγκιλάρ και Αλμπέρτο Σάλας είχαν δυο συναντήσεις – μια χθες το απόγευμα και μια σήμερα το πρωί – με τον οικονομικό διευθυντή της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, κ. Γιάννη Βρέντζο, παρακολούθησαν το χθεσινοβραδινό φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, όπου και αναμένεται – εκτός απροόπτου – να ολοκληρώσουν τις επαφές τους με την εξεύρεση αποδεκτής λύσης και από τις δυο πλευρές.

Τα δεδομένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κάρλος Αγκιλάρ, έχουν μέχρι στιγμής ως εξής: «Δεχτήκαμε μια πρόσκληση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να έρθουμε στην Αθήνα για να συζητήσουμε την πιθανότητα της λύσης του συμβολαίου του Μοϊσές. Ανταποκριθήκαμε αμέσως και χθες το απόγευμα είχαμε μια πρώτη συνάντηση με τον κύριο Βρέντζο σε φιλικό κλίμα. Ακούσαμε την πρόταση του συλλόγου, αναπτύξαμε τις δικές μας θέσεις και φαντάζομαι – και ελπίζω – ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε μια κοινή συμφωνία που θα αφήνει ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές».

Ο Κάρλος Αγκιλάρ παραδέχτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ξαμάξ, στην οποία εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται ο Χοακίν Καπαρός. Ο Ισπανός προπονητής βλέπει με θετικό μάτι την πιθανή έλευση του Ουρτάδο στην ομάδα του, όμως όλα εξαρτώνται από την επίσημη πρόταση που θα καταθέσει η διοίκηση του ελβετικού συλλόγου. Στις διερευνητικές επαφές που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής ανάμεσα στους μάνατζερ του Μοϊσές και τους ανθρώπους της Ξαμάξ, τα ποσά που έχουν αναφερθεί είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Αντίθετα, η μοναδική επίσημη πρόταση που έχει γίνει προς την πλευρά του Ουρτάδο και η οποία προέρχεται από τη νεοφώτιστη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, Ράγιο Βαγεκάνο, δεν καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη. «Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ποσό που προσφέρει η Ράγιο και στις αποδοχές του παίκτη στον Ολυμπιακό», τόνισε ο Αγκιλάρ. «Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρούμε μια λύση με τον Ολυμπιακό, να καταλήξουμε σε μια αποζημίωση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές, σε σχέση πάντα με το νέο συμβόλαιο που θα υπέγραφε ο Μοϊσές, αν βέβαια τελικά φύγει από την Ελλάδα», κατέληξε ο Ισπανός μάνατζερ.

Ένας ακόμα σύλλογος που ενδιαφέρεται για τον Ουρτάδο, είναι η Ράθινγκ του Σανταντέρ, η οποία όμως δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση. Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και αναμένεται να βρεθεί η λύση στο επόμενο ραντεβού των μάνατζερ και του κ. Βρέντζου στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Η πλευρά του Μοϊσές ζήτησε αυτό το χρονικό περιθώριο, ώστε να κάνει τις απαραίτητες επαφές με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο Κάρλος Αγκιλάρ στο τέλος της επικοινωνίας μας, «ίσως να μη χρειαστεί καν να επιστρέψουμε στην Αθήνα, αφού όλα μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει στα επόμενα 24ωρα σχετικά με το μέλλον του Μοϊσές. Ίσως να ταξιδέψουμε απευθείας για την Ελβετία. Όμως όλα θα εξαρτηθούν από την καλή διάθεση και των δυο πλευρών, αφού ψάχνουμε μια κοινά αποδεκτή λύση που να ικανοποιεί και τον παίκτη, αλλά και τον Ολυμπιακό».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags