Facebook Pixel Sportdog.gr | «Άκυρο» που θα ξενερώσει όλη την Τούμπα - Δεν πάει στον ΠΑΟΚ ο παικταράς - Καυτό παρασκήνιο
| 2018-05-27 12:25:00

«Άκυρο» που θα ξενερώσει όλη την Τούμπα - Δεν πάει στον ΠΑΟΚ ο παικταράς - Καυτό παρασκήνιο

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Άκυρο» που θα ξενερώσει όλη την Τούμπα - Δεν πάει στον ΠΑΟΚ ο παικταράς - Καυτό παρασκήνιο

Κόντρα σε όλες τις φήμες το «μπαμ» τελικά δε θα σκάσει. Διαβάστε γιατί...

Το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου επέστρεψε και παίζει πολύ δυνατά και το φετινό καλοκαίρι στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και μάλιστα υπάρχουν σχετικά ρεπορτάζ που τον στέλνουν στην Θεσσαλονίκη τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Γερμανία τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, που σας είχε μεταφέρει πριν την ολοκλήρωση της σεζόν πως ο Έλληνας στόπερ απασχολεί σοβαρά τον Δικέφαλο, αυτή τη στιγμή τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Παρότι τα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι πλέον καθημερινά, οι πιθανότητες να δούμε τον Παπαδόπουλο στην Τούμπα, με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, είναι πάρα πολύ λίγες. Ο ΠΑΟΚ δεν… ψήνεται να κάνει κίνηση για τον Κυριάκο και το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό, που επίσης τα νούμερα είναι υπερβολικά.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, το Αμβούργο που υποβιβάστηκε, ζητάει ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Έλληνα στόπερ, δεδομένου πως δαπάνησαν 6,5 εκ. για να τον αποκτήσουν από την Λεβερκούζεν!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό, καθώς με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως ούτε ο ΠΑΟΚ θέλει τον Παπαδόπουλο ούτε ο παίκτης θέλει να έρθει στην Τούμπα.

Και οι δύο πλευρές εξετάζουν τις εναλλακτικές προτάσεις που έχουν και εφόσον δεν προχωρήσει καμία από αυτές ή αλλάξει κάτι στο στάτους τους, τότε ίσως μας απασχολήσει ξανά το θέμα επιστροφής του παίκτη στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα μεταγραφής του στον Δικέφαλο του Βορρά!

Για την ώρα πάντως και παρά τα όσα γράφτηκαν για πρόταση από την Κράσνονταρ, το πιθανότερο σενάριο είναι την επόμενη σεζόν ο Παπαδόπουλος να βρίσκεται και πάλι στην Γερμανία. Ο Πολ Κουτσολιάκος «δουλεύει» για το επόμενο συμβόλαιό του σε ομάδες που έχει άκρες και αν δεν στραβώσει κάτι, θα καταφέρει να τον… περάσει στο Αννόβερο!

Αυτή είναι η επικρατέστερη ομάδα για να συνεχίσει ο Κυριάκος, αν και παράλληλα έχει προταθεί τόσο σε Άιντραχτ όσο και σε Βόλφσμπουγκ. Για ΠΑΟΚ, όπως ξεκαθαρίσαμε, είναι πολύπλοκο και δύσκολο και δεν έχει σχέση μόνο με το οικονομικό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags