Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Μπέζου για το ελληνικό ποδόσφαιρο - H σύγκριση με Champions League και οι... ψησταριές
| 2018-05-27 19:35:00

Ατακάρες Μπέζου για το ελληνικό ποδόσφαιρο - H σύγκριση με Champions League και οι... ψησταριές

Sportdog Team
Ατακάρες Μπέζου για το ελληνικό ποδόσφαιρο - H σύγκριση με Champions League και οι... ψησταριές

Ξεκαριστικές δηλώσεις από τον σπουδαίο ηθοποιό!

Ο Γιάννης Μπέζος είναι γνωστός τόσο για το χιούμορ του όσο και για το γεγονός ότι δεν... μασάει τα λόγια του και δεν φοβάται να πει την άποψή του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο "Ραδιόφωνο 247" και κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει την ελληνική ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Ο Γιάννης Μπέζος έκανε τη σύγκριση του ελληνικού ποδοσφαίρου με το Champions League, μίλησε για για τον μεγάλο τελικό Ρεάλ - Λίβερπουλ και πέταξε φοβερή ατάκα για τα ελληνικά γήπεδα και τις καλύτερες... ψησταριές!

Αναλυτικά:

Για τον τελικό του Champions League: "Είμαι πάντα με το καλό ποδόσφαιρο, αυτοί έξω παίζουν ποδόσφαιρο. Εδώ, στην Ελλάδα, κάνουν ότι παίζουν ποδόσφαιρο.

Η Ρεάλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα ,αλλά ήθελα να το πάρει η Λίβερπουλ. Είχε όμως την ατυχία με τον τραυματισμό του σπουδαίου Σαλάχ.

Για τα εν Ελλάδι ποδοσφαιρικά: "Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα, βλέπω ότι τα γήπεδά μας στα ματς είναι οι καλύτερες ... ψησταριές.

Πήγαινα κάποτε στο γήπεδο, στα ευρωπαϊκά ματς. Τώρα πλέον όχι. Παραμένω Ολυμπιακός, αλλά όχι φανατικός.

Προέκυψε από το σπίτι αυτή η προτίμηση, από ένα θείο, γιατί ο πατέρας μου ήταν Παναθηναϊκός. Λίγο και οι παρέες στη γειτονιά, ξέρεις πως είναι αυτά. Αυτό δεν αλλάζει βέβαια μετά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags