Facebook Pixel Εξέλιξη-φωτιά στον Παναθηναϊκό - «Τελειώνει» τον Δώνη ο Παϊρόζ
| 2018-05-28 10:55:00

Εξέλιξη-φωτιά στον ΠΑΟ και όλα τούμπα - «Τελειώνει» τον... σίγουρο ο Παϊρόζ, στα κάγκελα ο Νταμπίζας

του Νίκου Στεργίου
Εξέλιξη-φωτιά στον ΠΑΟ και όλα τούμπα - «Τελειώνει» τον... σίγουρο ο Παϊρόζ, στα κάγκελα ο Νταμπίζας

Τρελή ανατροπή στο Τριφύλλι από τον Ταϊλανδό. Τι αποφάσισε; 

«Στον αέρα» παραμένει η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός, αν και λέγεται ότι εδώ και πολύ καιρό λειτουργεί ως προπονητής του Τριφυλλιού, με τις… ευλογίες του Γιάννη Αλαφούζου και του Νίκου Νταμπίζα, φαίνεται πως οι πιθανότητες να αναλάβει τους «πράσινους» έχουν μειωθεί σημαντικά.

Μάλιστα, από το περιβάλλον του Έλληνα τεχνικού λέγεται ότι αυτή τη στιγμή είναι 50-50 να προχωρήσει η προοπτική του Παναθηναϊκού κι ενώ μέχρι πρότινος (πριν τη δεύτερη άφιξη του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στην Ελλάδα), ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ο 48χρονος κόουτς θα καθίσει στον «πράσινο» πάγκο.

Προφανώς η ανατροπή δεδομένων προέκυψε με τις «ενστάσεις» που φέρεται να διατύπωσε ο Ταϊλανδός επενδυτής για τον Γιώργο Δώνη και το γεγονός ότι παρουσιάζεται να ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο να «παγώσει» προς το παρόν την πρόσληψη του νέου τεχνικού. Κάτι που, βεβαίως, ο Έλληνας προπονητής το εξέλαβε ως «άδειασμα», μία εξέλιξη που δεδομένα δεν άρεσε ούτε στον Νίκο Νταμπίζα.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ, άλλωστε, σας ενημερώσαμε ότι ο παλαίμαχος αμυντικός ένιωσε θιγμένος από τη στάση και τις δηλώσεις του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, ο οποίος στην ουσία άφησε να εννοηθεί ότι όλος ο σχεδιασμός θα περάσει από τα χέρια του νυν τεχνικού διευθυντή σε άνθρωπο της δικής του εμπιστοσύνης, τον Αβραάμ Γκραντ.

Έτσι, ο Γιώργος Δώνης εξακολουθεί να ψάχνει για μια καλή πρόταση στο εξωτερικό, χωρίς, πάντως, προς το παρόν να έχει κάτι στα χέρια του. Πάντως, διαθέτει τις κατάλληλες διασυνδέσεις για να βρει αυτό που θέλει και, όπως εκτιμάται, όταν «σκάσει» η πρόταση από κάποια ομάδα εκτός Ελλάδας, ίσως βρει και την ιδανική αφορμή για να «απορρίψει» στην ουσία την πρόταση από τη νυν διοίκηση του Παναθηναϊκού.  

Δεν παίζει για Σλάβια Πράγας

Στο μεταξύ, δεν ισχύει το σενάριο που γράφτηκε ότι η Σλάβια Πράγας εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Δώνη. Κι αυτό γιατί η ομάδα της Τσεχίας διαθέτει προπονητή που έχει κερδίσει πολλούς πόντους. Πρόκειται για τον Γίντριχ Τρπισόφσκι, ο οποίος ανέλαβε μεσούσης της σεζόν, τον έχουν παρομοιάσει κατά το παρελθόν ως τον «Τσέχο Κλοπ», κατέκτησε το Κύπελλο και λίγο έλειψε να γυρίσει και ένα πρωτάθλημα που είχε πάρει η Βικτόρια Πλζεν από τον Νοέμβριο.

Παράλληλα, στο συγκεκριμένο σύλλογο υπάρχουν πολλά διοικητικά προβλήματα, καθώς οι Κινέζοι ιδιοκτήτες ετοιμάζονται να αποχωρήσουν, αφήνοντας ένα κάρο χρέη και σε ένα τέτοιο το περιβάλλον πολύ δύσκολα ο Γιώργος Δώνης θα επέλεγε να δουλέψει.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags