Facebook Pixel «Κόλαση» με τον «κλεισμένο» του Ολυμπιακού - Αυτός τινάζει τη μεταγραφή στον αέρα
| 2018-05-28 11:40:00

«Κόλαση» με τον «κλεισμένο» του Ολυμπιακού - Αυτός τινάζει τη μεταγραφή - «Βράζει» όλος ο Πειραιάς

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κόλαση» με τον «κλεισμένο» του Ολυμπιακού - Αυτός τινάζει τη μεταγραφή - «Βράζει» όλος ο Πειραιάς

Απίθανα πράγματα στην πλάτη των Πειραιωτών. Θα τρίβεις τα μάτια σου!

Σε ένα «καυτό» σήριαλ έχει εξελιχθεί η περίπτωση του Σανίν Πρσιτς για τον Ολυμπιακό, καθώς από εκεί που φαινόταν πως ο Γαλλοβόσνιος άσος θα υπέγραφε στους Πειραιώτες, λέγεται, πλέον, ότι η μεταγραφή είναι «στον αέρα» και πως όλα είναι ανοιχτά.

Ο 25χρονος μέσος της Ρενς φερόταν πριν λίγες μέρες να ήταν «κλεισμένος» από τη Βαλένθια, κάτι που «έβγαινε» τόσο από τη Γαλλία, όσο και από τις «νυχτερίδες», ωστόσο οι Πειραιώτες φέρονται να μπήκαν «σφήνα» και με μία άκρως δελεαστική πρόταση ανέτρεψαν τα δεδομένα, κάτι που ενδεχομένως οφείλεται στις κινήσεις του γαλλικού «λόμπι» των «ερυθρολεύκων» (Φρανσουά Μοντέστο, Κριστιάν Καρεμπέ).

Μάλιστα, έφεραν τον παίκτη στην Ελλάδα για να δει τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αλλά και να μιλήσει με στελέχη της ΠΑΕ, για να πεισθεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά. Πλέον, όμως, φαίνεται πως υπάρχει νέα ανατροπή και η μετακίνηση του νεαρού άσου στο λιμάνι δείχνει να δυσκολεύει, χωρίς, πάντως, να θεωρείται τίποτα οριστικό.

Στο μεταξύ, ρόλο στην όλη περίπλοκη υπόθεση φαίνεται ότι παίζει ο Γάλλος μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος διαρρέει ότι, πια, δεν εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή και πως τις τύχες για το μέλλον του πελάτη του έχει αναλάβει ο πατέρας του, ο οποίος κινεί όλα τα νήματα. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ατζέντης ισχυρίζεται πως η μεταγραφή του Γαλλοβόσνιου άσου στην Ελλάδα έχει δυσκολέψει πολύ και ενδεχομένως να «σπάει» στην πιάτσα ότι έχει χάσει τον πελάτη του για να απεμπλακεί από την υπόθεση και να μη χρεωθεί ένα πιθανό «ναυάγιο». Δεν αποκλείεται δε, η άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα να ήταν κόντρα στην επιθυμία του μάνατζέρ του και με αφορμή αυτό το γεγονός να ήρθαν σε ρήξη, αν και σε αυτό το ενδεχόμενο μάλλον δε θα έμπαινε στη διαδικασία της διαρροής ότι δεν εκπροσωπεί τον συγκεκριμένο παίκτη και δε θα έπαιρνε καν θέση για την υπόθεση.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει η φημολογία ότι η μεταγραφή για τον Ολυμπιακό έχει «ζορίσει» και είναι προφανές ότι στον Πειραιά, πλέον, κρατούν μικρό καλάθι κι αυτό βγάζουν και προς τα έξω. Ο μάνατζερ του Σανίν Πρσιτς  έχει κάνει πίσω, όπως ισχυρίζεται, και, πλέον, ο πατέρας του είναι αυτός που μάλλον θα κρίνει τις τύχες του γιου του.

 Μάλιστα, δεν αποκλείεται η πρόταση του Ολυμπιακού, που ήταν όντως πολύ καλή, να «χρησιμοποιείται» αυτή τη στιγμή από τον πατέρα του Γαλλοβόσνιου για να εξασφαλίσει κάτι καλύτερο για τον γιο του στην ευρωπαϊκή αγορά, μία πάγια τακτική που χρησιμοποιείται πολύ συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις. Και αν ισχύει κάτι τέτοιο, δικαιολογεί απόλυτα τη στάση του μάνατζερ για απεμπλοκή, καθώς ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό από το παρελθόν (χωρίς να έχει κάνει κάποια μεταγραφή) και ενδεχομένως να μην επιθυμούσε να τις τινάξει όλα στον αέρα, παίζοντας στην ουσία παιχνίδι στην πλάτη τον Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags