Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό «άκυρο» κόντρα σε όλα - Είδηση που θα «φτιάξει» τους ΠΑΟΚτσήδες - Στα ασπρόμαυρα το «θηρίο»!
| 2018-05-28 14:00:00

Τρελό «άκυρο» κόντρα σε όλα - Είδηση που θα «φτιάξει» τους ΠΑΟΚτσήδες - Στα ασπρόμαυρα το «θηρίο»!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό «άκυρο» κόντρα σε όλα - Είδηση που θα «φτιάξει» τους ΠΑΟΚτσήδες - Στα ασπρόμαυρα το «θηρίο»!

Oι φήμες φούντωσαν, αλλά στην Τούμπα δεν αγχώνονται. Γιατί;

Έχει βουίξει η πιάτσα τις τελευταίες ώρες ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Λισσαβόνα, καθώς λέγεται πως το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ είναι αρκετά προχωρημένο.

Μάλιστα, η συνήθως έγκυρη «record» ανέφερε σήμερα ότι ο θηριώδης γκολκίπερ του ΠΑΟΚ προορίζεται για αντικαταστάτης του Ρουί Πατρίτσιο, ενώ φιλοξενούσε και δηλώσεις του προπονητή τερματοφυλάκων του Δικεφάλου, Γιώργου Σκιαθίτη, ο οποίος μιλούσε για την εξέλιξη του Έλληνα πορτιέρε.

Πάντως, στην πραγματικότητα τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση δε δείχνουν τόσο… τελειωμένα όσο παρουσιάζονται. Kάθε άλλο, μάλιστα. Ισχύει όντως ότι η Σπόρτινγκ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ωστόσο μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει, δηλαδή, καμία επίσημη κρούση προς τον ΠΑΟΚ, ούτε είναι βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Πρώτον, επειδή στη διοίκηση θα ήθελαν μια πιο «φανταχτερή» λύση για να καλύψουν την επικείμενη αποχώρηση του βασικού πορτιέρε, Ρουί Πατρίτσιο, και δεύτερον, γιατί στο σύλλογο ακόμα επικρατεί «αναρχία» σε όλα τα επίπεδα και προς το παρόν μόνο με μεταγραφές δεν ασχολούνται στη Λισσαβόνα. Μάλιστα, ακόμα κι αν αποφασίσουν να κάνουν κίνηση για τον Έλληνα γκολκίπερ, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν οικονομικά τους «ασπρόμαυρους».

Παράλληλα, ο 29χρονος τερματοφύλακας εννοεί αυτό που λέει, τόσο δημόσια, όσο και στο περιβάλλον του, ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Μετά από μια «μαγική» σεζόν δε θέλει να αποχωρήσει από την Τούμπα κι αν το σκεφτόταν, θα έπρεπε να είχε στα χέρια του μια πραγματικά πολύ καλή πρόταση. Και σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει το παραμικρό από τη Σπόρτινγκ, καθώς η πορτογαλική ομάδα δεδομένα δεν έχει ενοχλήσει τον Έλληνα πορτιέρε, ενώ ακόμα κι αν το κάνει, δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να τον δελεάσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags