Facebook Pixel «Χαμός» στη Θεσσαλονίκη - Άναψε φωτιές το «δώρο» του Σαββίδη στον Παναθηναϊκό
| 2018-05-28 16:05:00

«Χαμός» στη Θεσσαλονίκη - Άναψε φωτιές το «δώρο» του Σαββίδη στον ΠΑΟ - Θα το πάρει πίσω;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Χαμός» στη Θεσσαλονίκη - Άναψε φωτιές το «δώρο» του Σαββίδη στον ΠΑΟ - Θα το πάρει πίσω;

Τα «πάρε-δώσε» με το Τριφύλλι και τι «φοβούνται» στην Τούμπα.

Στον Παναθηναϊκό είναι αναγκασμένοι λόγω των αυστηρών περιορισμών να κινηθούν αποκλειστικά στην εγχώρια αγορά και, μάλιστα, για παίκτες ταλέντα κάτω των 23 ετών.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζουν όλες τις διαθέσιμες καλές λύσεις από την Ελλάδα και ισχύει πως στο πράσινο «στόχαστρο» βρίσκονται και δύο παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τους Κώστα Χατζηδίμπα και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, οι οποίοι, όπως γράφτηκε, αρέσουν στο Τριφύλλι που ετοιμάζει κίνηση για την απόκτησή τους.

Ο πρώτος δεν υπολογίζεται από τον Δικεφάλο, είναι 19 ετών, παίζει ως χαφ («κόρφτης» και «8άρι» ) και μπορεί να αποκτηθεί εύκολα ως ελεύθερος χωρίς… ντόρο.

Απεναντίας, η δεύτερη περίπτωση δεν είναι και τόσο εύκολη για το Τριφύλλι. Από την άποψη ότι ο 22χρονος μπακ έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως το 2020 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να το «σπάσει» για να φορέσει τα πράσινα, με τον ΠΑΟΚ ενδεχομένως να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης, αν και δεν αποκλείεται το σενάριο του δανεισμού.

Μία εξέλιξη που ενδεχομένως μπορεί να προκαλέσει «θόρυβο», από την άποψη ότι μπορεί να θεωρηθεί ότι ο ΠΑΟΚ κάνει «δώρο» ένα ταλέντο στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι μετά τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης είδησης δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή και τελικά οι «πράσινοι» να μην ασχοληθούν με τον νεαρό άσο και να καταλήξει δανεικός σε κάποια μικρομεσαία ομάδα της Super League (Ξάνθη ή Γιάννινα).

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2012 και έχει ακολουθήσει και προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Φέτος έπαιξε μόνο σε 5 ματς Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags