Facebook Pixel Αδαμίδης: «Αστείο ελληνικό πρωτάθλημα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-19 00:33:00

Αδαμίδης: «Αστείο ελληνικό πρωτάθλημα»

Αδαμίδης: «Αστείο ελληνικό πρωτάθλημα»

Ευχαριστημένος με τη νίκη της ΑΕΚ όχι όμως και με την υπόθεση με τα στημένα εμφανίστηκε ο Σταύρος Αδαμίδης μετά τον αγώνα με την Ντιναμό Τυφλίδας

Ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την γεωργιανή ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για τα στημένα και τα μεταγραφικά του συλλλόγου.

«Ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω σήμερα για την συμπεριφορά τους και να τους ζητήσω να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουν. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Europa, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Στόχος στην Ελλάδα να βγαίνουμε από το γήπεδο και να ξέρουμε ότι έχουμε δώσει το 100%. Να φτιάξουμε μια ομάδα που να είναι περήφανος ο κόσμος της ΑΕΚ για αυτή. Φυσικά στόχος μας είναι να πρωταγωνιστούμε» τόνισε ο κ.Αδαμίδης.

Για τις εξελίξεις με τα στημένα ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε: «Αστεία ήταν η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης όπως σε πολλά πράγματα αστείο είναι και το ελληνικό πρωτάθλημα»

Αναφορικά με τις μεταγραφές δήλωσε: «Οπωσδήποτε θα πάρουμε έναν μέσο και ελπίζω να μπορέσουμε να κλείσουμε και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags