Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι ο ΠΑΟΚ «έκαψε» τη μεταγραφάρα - Η κίνηση και η ατάκα που «ξενέρωσαν» τον παίκτη
| 2018-05-28 19:54:00

Έτσι ο ΠΑΟΚ «έκαψε» τη μεταγραφάρα - Η κίνηση και η ατάκα που «ξενέρωσαν» τον παίκτη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι ο ΠΑΟΚ «έκαψε» τη μεταγραφάρα - Η κίνηση και η ατάκα που «ξενέρωσαν» τον παίκτη

«Καυτό» παρασκήνιο για τον... κλεισμένο. Πώς τινάχθηκαν όλα στον αέρα;

Μπόλικο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την υπόθεση του Ντάριο Σρνα. Ο Κροάτης άσος, όπως όλα δείχνουν, δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, μετά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η περίπτωσή του, κυρίως στις τάξεις των οπαδών. Ωστόσο και ο ίδιος ποτέ δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη με το σκεπτικό να δώσει τα χέρια με τον Δικέφαλο.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, ο έμπειρος μπακ μπήκε στη διαδικασία να έρθει στη χώρα μας για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου (χωρίς να έχει πρόθεση να συμφωνήσει κιόλας μαζί τους) και, φυσικά, να γνωρίσει την πόλη. Μάλιστα, ο 36χρονος άσος είχε μιλήσει απευθείας με τον Γιώργο Σαββίδη και μετά τα όσα άκουσε αποφάσισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν και από κοντά.

Ο έμπειρος αμυντικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη μαζί με έναν κολλητό φίλο του, συμπατριώτη του, παλιό ποδοσφαιριστή σε ομάδα της πόλης, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει μάνατζερ. Εξάλλου, ο Ντάριο Σρνα ποτέ δεν είχε μάνατζερ, αφού δεν τον χρειαζόταν στη Σαχτάρ, στην οποία ήταν για τόσα χρόνια πρωταγωνιστής, χωρίς να κάνει σκέψεις για να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Βαντίμ Σαμπλί, ο νεαρός Ουκρανός μάνατζερ, ο οποίος έχει κάνει κι άλλες «δουλειές» με τον ΠΑΟΚ και του συστήθηκε ως «άνθρωπος που θα κλείσει τη συμφωνία ανάμεσα στις πλευρές». Κάτι που δεν άρεσε στον Ντάριο Σρνα, ο οποίος έχει μάθει να επικοινωνεί απευθείας στις διαπραγματεύσεις του.

Όπως και έχει, πάντως, η πρόταση που άκουσε από οικονομικής άποψης κάλυψε απόλυτα τον Κροάτη άσο. Αυτό που δεν τον ικανοποίησε ήταν το γεγονός ότι αγωνιστικά θα είχε δεύτερο ρόλο, πίσω από τον βασικό Λέο Μάτος. Ο Ντάριο Σρνα έχει μάθει πάντα να είναι ηγέτης εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και δεν «άκουσε» καλά το γεγονός ότι θα πρέπει να κάθεται στον πάγκο στα περισσότερα παιχνίδια.

Τα υπόλοιπα του συγκεκριμένου στόρι είναι γνωστά και επισημάναμε από την πρώτη στιγμή. Ο έμπειρος μπακ αποχώρησε την άλλη μέρα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς, φυσικά, να υπογράψει, όπως είχε κυκλοφορήσει, και χωρίς να περάσει από εξετάσεις, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με τον Δικεφάλου του Βορρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags