Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι πληρώνει τις γκάφες του τελικού - Βρήκε τον αντικαταστάτη του Κάριους η Λίβερπουλ
| 2018-05-28 23:54:00

Έτσι πληρώνει τις γκάφες του τελικού - Βρήκε τον αντικαταστάτη του Κάριους η Λίβερπουλ

Sportdog Team
Έτσι πληρώνει τις γκάφες του τελικού - Βρήκε τον αντικαταστάτη του Κάριους η Λίβερπουλ

Αυτός θα πάρει τη θέση του Γερμανού;

Μετά τον τελικό του Champions League η Λίβερπουλ βγήκε στη μεταγραφική αγορά για να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα Λόρις Κάριους, ο οποίος υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους», κάνοντας «δώρο» τα δύο από τα τρία γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στην ήττα με 1-3. Στο τραπέζι για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο ονόματα, εκείνα των Γιαν Όμπλακ και Άλισον Μπέκερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο Σλοβένος διεθνής είναι ο αγαπημένος γκολκίπερ του Κλοπ, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις σκοντάφτουν στην αδιαλλαξία της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία βασίζεται στη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη: 90 εκατομμύρια ευρώ. Η Λίβερπουλ, πάντως, δεν τα παρατά και προσπαθεί να βρει μια λύση για να αποκτήσει τον τερματοφύλακα που δέχθηκε τα λιγότερα γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα, τις τελευταίες τρεις περιόδους.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου διεθνή, που βρίσκεται στην αποστολή του Τίτε για το Μουντιάλ της Ρωσίας, φαίνεται πιο «βατή», καθώς οι Βρετανοί διατηρούν καλές σχέσεις με τη Ρόμα, μετά τη μεταγραφή του Μοχάμεντ Σαλάχ την περασμένη σεζόν. Να υπενθυμιστεί ότι για την επόμενη περίοδο η Λίβερπουλ έχει ήδη εξασφαλίσει την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά της Λειψίας, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λιόν για τον Ναμπίλ Φεκίρ.

Προς το παρόν, πάντως, ο αγγλικός σύλλογος ψάχνει για έναν τερματοφύλακα, αν και η αποχώρηση του Κάριους από το σύλλογο κάθε άλλο παρά βέβαιη και δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται. Ο Γερμανός πορτιέρε έλαβε τη δημόσια στήριξη του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εγγυήθηκε ότι «ο παίκτης θα παραμείνει μαζί του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags