Facebook Pixel Αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ με Ουζουνίδη
| 2018-05-28 22:37:00

Φούντωσαν φήμες για πράσινο «μπαμ» Ουζουνίδη, «φρένο» από Τίγρη - Φόβος για «νέο Λάζαρο»!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φούντωσαν φήμες για πράσινο «μπαμ» Ουζουνίδη, «φρένο» από Τίγρη - Φόβος για «νέο Λάζαρο»!

Τι «παίζεται» για άσο του ΠΑΟ; Ποιος άναψε φωτιές στην ΠΑΕ;

Είναι επόμενο μετά την άφιξη του Μαρίνου Ουζουνίδη να αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έχει διαφορετική νοοτροπία και «θέλω» από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Μάλιστα, ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει κάποιες δικές του εισηγήσεις, αν και είναι άγνωστο αν θα γίνουν όλες δεκτές, από την άποψη ότι στην Ένωση δε θέλουν από την αρχή να δώσουν στον 49χρονο τεχνικό το απόλυτο «κουμάντο», χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει κάτι για τη δεδομένη εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ένας από τους παίκτες-«καψούρες» του Μαρίνου Ουζουνίδη από την πρώην ομάδα του είναι και ο Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος φορ είναι «φευγάτος» από το Τριφύλλι και γι' αυτό δεν αποκλείεται, αν μείνει ελεύθερος όπως αναμένεται, να απασχολήσει σοβαρά την ΑΕΚ, προφανώς μετά από επιθυμία του προπονητή της.

Ο Λουτσιάνο Νέβες, άλλωστε, όσο αγωνίστηκε στο Τριφύλλι, πρόλαβε να δείξει ότι ένας πολύ ποιοτικός επιθετικός, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στη γραμμή κρούσης, επομένως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Πάντως, στην Ένωση σίγουρα θα έκαναν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωσή του λόγω της ευπάθειας που έχει ο Βραζιλιάνος σε τραυματισμούς, ενώ θα πρέπει να βρεθεί άκρη και στο οικονομικό (έχει αρκετά μεγάλο κασέ), αν και εφόσον αποφασιστεί να απασχολήσει σοβαρά.

Όπως και να έχει, είναι δύσκολη περίπτωση για την ΑΕΚ, αλλά αν πιέσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πιθανό να πέσει στο τραπέζι. Πάντως, όπως προαναφέραμε, στην Ένωση δεν έχουν τη διάθεση να κάνουν απευθείας όλα τα «χατίρια» στον Έλληνα τεχνικό, κάτι που μπορεί να παίξει το ρόλο του και την υπόθεση του Λουτσιάνο Νέβες.

Πούκι και Αργεντινή

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, μία άλλη περίπτωση φορ που βρίσκεται ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, ο Τεέμου Πούκι, δείχνει να έχει χάσει πολύ έδαφος, από την άποψη ότι στην ΑΕΚ δε θέλουν να μπουν στη διαδικασία του «πλειστηριασμού» και από τη στιγμή που ο παίκτης «παίζει» για πολλές ομάδες, ακόμα και ελληνικές (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός), στην Ένωση επιθυμούν να αποφύγουν μία πιθανή νέα επικοινωνιακή ήττα.

Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ αναμένεται φέτος να «ψωνίσουν» από τη λάτιν αγορά και, όπως φημολογείται τελευταία, ήδη οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονται αρκετά στην αγορά της Αργεντινής.

«Τρέμουν» για Σιμόες

Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι στην ΑΕΚ δεν κρύβουν την ανησυχία τους μετά τις δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες ότι «είναι στο χέρι της διοίκησης να παραμείνω». Μοιραία στην Ένωση θυμούνται ότι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε παρόμοιες δηλώσεις και προφανώς «τρέμουν» μήπως και η περίπτωση του Πορτογάλου χαφ έχει την ίδια κατάληξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags