Facebook Pixel Ποιος Μολέντο; Αυτόν «χτυπάει» ο Ολυμπιακός
| 2018-05-29 10:25:00

Μολέντο; Αυτόν «χτυπάει» ο Ολυμπιακός - Μπακ από «τράμπα» και «στον αέρα» ο… σίγουρος!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μολέντο; Αυτόν «χτυπάει» ο Ολυμπιακός - Μπακ από «τράμπα» και «στον αέρα» ο… σίγουρος!

Χαμός στα μεταγραφικά των Πειραιωτών. Ρεπορτάζ που «ζεματάει».

Ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τον Βραζιλιάνο στόπερ παίζουν «μπουνιές». Από τη μία, δηλαδή, γράφεται ότι «χάλασε» το deal για τους Πειραιώτες και από την άλλη πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και τους Ιντερνασιονάλ.

Στην πραγματικότητα, πάντως, τίποτα από τα δύο σενάρια δε φαίνεται να ισχύει. Η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει στα υπόψιν του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι του οποίου πιέζουν για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει καμία οριστική εξέλιξη, ούτε θετική, ούτε αρνητική.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα και λογικά θα «τρέξει» πολύ αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, όταν και οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για όλες τις πλευρές.

Απεναντίας, σε αυτή τη φάση, στο λιμάνι έχουν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του Αργεντινού, Κριστιάν Λέμα, ο οποίος είναι ελεύθερος. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον έμπειρο αμυντικό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» το παλεύουν και ευελπιστούν στο τέλος να τα καταφέρουν. Εξάλλου, οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, σύμφωνα με την εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.  

Από τον Γκασπάρ στον Εμπουεχί

Όσον αφορά τα τελευταία σενάρια για τον Μπρούνο Γκασπάρ, τον δεξιό φουλ μπακ, που αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα, στο λιμάνι δεν έχουν πολλές πιθανότητες όσο στο κόλπο παραμένει η Μπενφίκα, καθώς η πλευρά του παίκτη τη θεωρεί πιο ελκυστική επιλογή. Αν και εφόσον οι Πορτογάλοι αποσυρθούν, τότε στον Πειραιά μπορεί να ελπίζουν.

Πάντως, σε περίπτωση που η Μπενφίκα αποκτήσει τελικά τον 25χρονο Πορτογάλο άσο, δεν αποκλείεται να ανοίξει ο δρόμος στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό ενδεχομένως του Νιγηριανού, Ταϊρόν Εμπουεχί, ο οποίος πήγε ελεύθερος στους «Αετούς» και στο Λιμάνι τον είχαν διεκδικήσει μέχρι κάποιους μήνες στο ξεκίνημα του 2018. Ο 22χρονος διεθνής μπακ έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Ολλανδία και με τη φανέλα της Ντεν Χάαγκ είχε συνολικά τα τελευταία χρόνια 71 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.

Ψάχνει για καλύτερα του Πρτσιτς

Σχετικά με τον Σανίν Πρτσιτς και την αισιοδοξία που υπάρχει για την ολοκλήρωση του deal, φαίνεται πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, παρά τα σχετικά τελευταία δημοσιεύματα. Όπως σας αποκαλύψαμε και χθες, ο πατέρας του παίκτη είναι αυτός που κινεί τα νήματα και σίγουρα ψάχνει κάτι καλύτερο για τον γιο του από την προοπτική της Ελλάδας.

Δεν αποκλείεται όντως στον Γαλλοβόσνιο να άρεσαν οι εγκαταστάσεις της ομάδας, όπως γράφτηκε, ωστόσο σίγουρα θα μπορούσε σε αυτή την ηλικία (25) και προερχόμενος από ένα καλύτερο πρωτάθλημα από τη Super League να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν, δηλαδή, ισχυρά διαπραγματευτικά «ατού» για να πείσουν τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα από το να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, έστω σε ομάδα μικρότερους βεληνεκούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags