Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερά πράγματα σε ιστορική ομάδα της Super League - Δίνει τρελά λεφτά και τρώει «χυλόπιτες»!
| 2018-05-29 17:11:00

Τρομερά πράγματα σε ιστορική ομάδα της Super League - Δίνει τρελά λεφτά και τρώει «χυλόπιτες»!

Sportdog Team
Τρομερά πράγματα σε ιστορική ομάδα της Super League - Δίνει τρελά λεφτά και τρώει «χυλόπιτες»!

Δεν υπάρχουν τα σκηνικά σε αυτή την ΠΑΕ. Δείτε τι συμβαίνει...

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα στον Απόλλωνα, όπου παρά την απόφαση της διοίκησης για restart και τρομερές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, μετά την περιπετειώδη σωτηρία στη Σούπερ Λιγκ στις τελευταίες αγωνιστικές, ακόμα δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ακόμα και η συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη και στην οποία θα παρουσιαζόταν ο νέος προπονητής και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής, αναβλήθηκε, καθώς την τελευταία στιγμή… χάλασε η συμφωνία με τον Μάκη Χάβο.

Ο Έλληνας κόουτς είχε συναντηθεί πολλές φορές με διοικούντες του Απόλλωνα, ωστόσο κάποιες πληροφορίες που πήρε από ανθρώπους που ξέρουν πράγματα και καταστάσεις στον σύλλογο, τον έκαναν να αλλάξει άποψη και να κάνει… πίσω την τελευταία στιγμή, ενώ στην Ριζούπολη θεωρούσαν την συμφωνία τους δεδομένη.

Το τρομερό της υπόθεσης όμως αφορά την εντολή που έχει δώσει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης στους συνεργάτες του, καθώς τους έχει δώσει το ελεύθερο να ανέβουν το μπάτζετ όσον αφορά τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Παράσχο, ωστόσο ακόμα δεν τον έχουν βρει. Τα λεφτά που δίνει ο Απόλλωνας, για το μέγεθός του, είναι υπερβολικά για την εποχή, όμως όσες πόρτες και αν χτυπάνε, ακόμα δεν έχουν πάρει θετική απάντηση!

Δεν είναι υπερβολή αν γράψουμε πως τα χρήματα που δίνει ο Απόλλωνας για συμβόλαιο σε κόουτς είναι υπερβολικά, όμως δεν μπόρεσε να βρει κάποιον από το… πάνω ράφι και όλα δείχνουν πως κατέληξε στον γνώριμό μας από το πέρασμά του από τη Ζάκυνθο Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο Κολονέλο ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος, μια και τις τελευταίες ώρες ακούγεται αρκετά έντονα και το όνομα του 52χρονου Γερμανού, Μάρκους Σουπ.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα της Τρίτης, όταν και υπάρχει ενημέρωση από την ΠΑΕ για παρουσίαση προπονητή, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος είναι αυτός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags