Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελό» πόκερ: Απίστευτος όρος Δώνη στο deal με ΠAO, δεν έχει ξαναγίνει - Τα «παίρνει» ο Παϊρόζ;
| 2018-05-29 20:31:00

«Τρελό» πόκερ: Απίστευτος όρος Δώνη στο deal με ΠAO, δεν έχει ξαναγίνει - Τα «παίρνει» ο Παϊρόζ;

του Νίκου Στεργίου
«Τρελό» πόκερ: Απίστευτος όρος Δώνη στο deal με ΠAO, δεν έχει ξαναγίνει - Τα «παίρνει» ο Παϊρόζ;

Όλο το καυτό παρασκήνιο και φοβερό ροντέο με Αλαφούζο.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η υπόθεση του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο ατζέντης του συναντήθηκε την Τρίτη με στελέχη της διοίκησης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και νέα συνάντηση του ίδιου με τον Νίκο Νταμπίζα, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Παρά την σχετική αισιοδοξία που υπάρχει, η υπόθεση δεν είναι εύκολη και σίγουρα δεν είναι… τελειωμένη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς ο Δώνης δεν συμφωνεί με το συμβόλαιο που του προσφέρουν, αλλά κυρίως με τα χρήματα που δίνονται στους συνεργάτες του, ενώ διαφορά υπάρχει και για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας, καθώς ο Έλληνας προπονητής εξέπληξε τους Πράσινους, ζητώντας μονοετές συμβόλαιο!

Τα συγκεκριμένα «κολλήματα» πάντως, που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και μετά την συνάντηση της Τρίτης, δείχνουν ξεκάθαρα πως ο Δώνης ακόμα έχει κάποιες αμφιβολίες για το αν πρέπει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ενώ δεύτερες σκέψεις υπάρχουν και στο Τριφύλλι. Δεν σκοπεύουν να ανέβουν υπερβολικά στην πρότασή τους, καθώς o Γιάννης Αλαφούζος έχει ενημερώσει πως… ταβάνι τους είναι οι 200-250.000 για τον Δώνη και οι 100.000 συνολικά στους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, οι πιθανότητες για να κλείσει το deal είναι στο 50-50 και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα. Η συμφωνία δεν είναι κλεισμένη και όπως σας ενημερώσαμε εγκαίρως από το πρωί, όλα είναι ανοιχτά και σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός, πως ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ παρουσιάζεται να μην «τρελαίνεται» για τη λύση του Έλληνα προπονητή!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags