Facebook Pixel Τρελή «καψούρα» του Μαρινάκη o Kαρέλης
| 2018-06-01 10:55:00

Αυτός ο πρώην φορ του ΠΑΟ είναι η τρελή «καψούρα» Μαρινάκη - Τα σκάει για να τον δει στα κόκκινα;

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός ο πρώην φορ του ΠΑΟ είναι η τρελή «καψούρα» Μαρινάκη - Τα σκάει για να τον δει στα κόκκινα;

Πολύ δύσκολη και ακριβή περίπτωση πότε μπορεί να γίνει το deal.

Το όνομα του Νίκου Καρέλη παραμένει στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που στο λιμάνι ψάχνουν δεδομένα για παίκτη στη γραμμή κρούσης.

O Έλληνας άσος παραχωρείται από την Γκενκ, ωστόσο οι Βέλγοι κοστολογούν τον παίκτη πολύ ακριβά και σε ποσά που δεδομένα οι Πειραιώτες δεν μπορούν να πλησιάσουν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του πρώην φορ του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να πέσει κάτω από 4 εκατ. ευρώ, χρήματα που σαφώς είναι απαγορευτικά, όχι μόνο για τους «ερυθρόλευκους», αλλά για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Προφανώς, λοιπόν, δεν μπορεί να γίνει κάτι αυτή την περίοδο με τον Νίκο Καρέλη, αλλά ενδεχομένως να υπάρχει πιο… πρόσφορο έδαφος τον Αύγουστο. Αν, δηλαδή, μέχρι τότε δεν έχει προκύψει κάποια καλή πρόταση στην Γκενκ για τον διεθνή άσο, ίσως ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες να τον «χτυπήσει».

Θα πρέπει να σημειώσουμε, άλλωστε, ότι ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί διαχρονική «καψούρα» του Βαγγέλη Μαρινάκη κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Ο 26χρονος άσος πάντα άρεσε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποκλείεται να επηρεάσει θετικά τις εξελίξεις μελλοντικά.

Αν, δηλαδή, όντως φτάσουμε προς το τέλος του καλοκαιριού και ο παίκτης έχει παραμείνει στην Γκενκ, κάτι που σημαίνει ότι η βελγική ομάδα θα είναι πιο «ευάλωτη» στις διαπραγματεύσεις, τότε η… τρέλα του προέδρου ενδεχομένως να έντυνε τον παίκτη στα ερυθρόλευκα, με μια εντυπωσιακή υπέρβαση απ’ αυτές που συνηθίζει το αφεντικό των Πειραιωτών.

Προς το παρόν, πάντως, δεν ευνοούν οι συνθήκες και μοιάζει αδύνατον, με τα υπάρχοντα δεδομένα, να γίνει κίνηση για τον Νίκο Καρέλη. Επομένως και τα σενάρια που κυκλοφορούν στον Τύπο μοιάζουν για την ώρα εκτός πραγματικότητας, ανεξάρτητα από την επιθυμία που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να δει κάποια στιγμή τον συγκεκριμένη παίκτη να αγωνίζεται στο «Καραϊσκάκη».  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags