Facebook Pixel "Νύχτα που θέλει να ξεχάσει ο Παναθηναϊκός"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-19 12:49:00

"Νύχτα που θέλει να ξεχάσει ο Παναθηναϊκός"

"Νύχτα που θέλει να ξεχάσει ο Παναθηναϊκός"

Τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έκανε χτες η Μακάμπι και τα ισραηλινά μέσα κάνουν λόγο για "μεγάλη νίκη εναντίον του Έλληνα γίγαντα" και για "μια νύχτα που δεν θα θέλει να θυμάται ο Παναθηναϊκός".

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της "Jerusalem Post" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Μακάμπι έκανε ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League το βράδυ της Πέμπτης πετυχαίνοντας μία εξαιρετικά μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Έλληνα ¨γίγαντα¨, Παναθηναϊκού", ενώ η "Haaretz.com" γράφει ότι η ομάδα του Ιβανίρ κέρδισε μια έμπειρη και δυνατή ομάδα, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Συνέχεια με την ιστοσελίδα "nrg.co.il", η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η ομάδα του Μότι Ιβανίρ διέλυσε ολοκληρωτικά τους Έλληνες που ήρθαν όντας πολύ σίγουροι για τους εαυτούς τους", τονίζοντας ότι στην Αθήνα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, ωστόσο το πλεονέκτημα για την Μακάμπι είναι μεγάλο, ενώ η ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού δεν έμεινε ασχολίαστη και από τα Νοτιοαφρικανικά μέσα.

Η "timeslive.co.za" τονίζει ότι η ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από την Μακάμπι είναι κάτι που θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα η ομάδα του "τριφυλλιού".

Τέλος, η ιστοσελίδα "soccerway.com", αναφέρει πως: "Η Μακάμπι διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 3-0".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags