Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φουλάρει» για τρεις παικταράδες ο ΠΑΟΚ – Οι πρώτοι στόχοι του Δικεφάλου και ποιοι… φεύγουν
| 2018-06-02 22:42:00

«Φουλάρει» για τρεις παικταράδες ο ΠΑΟΚ – Οι πρώτοι στόχοι του Δικεφάλου και ποιοι… φεύγουν

Sportdog Team
«Φουλάρει» για τρεις παικταράδες ο ΠΑΟΚ – Οι πρώτοι στόχοι του Δικεφάλου και ποιοι… φεύγουν

Δυνατές κινήσεις και... plan b στα σκαριά!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ήδη να ενισχύεται ενόψει της ερχόμενης σεζόν, καθώς ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή, αποκτώντας τον Εβγέν Χατσερίντι με τριετές συμβόλαιο.

Ο Ουκρανός στόπερ αποτέλεσε μόνο την αρχή στις προσθήκες που αναμένεται να κάνει ο Δικέφαλος, οι άνθρωποι του οποίου έχουν στόχο να προχωρήσουν σε τρεις ακόμα μεταγραφές άμεσα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο ΠΑΟΚ ασχολείται με τις υποθέσεις των Πόντους Βέρνμπλουμ και Τεέμου Πούκι, οι οποίες πάντως δεν είναι εύκολες.

Οι δύο άσοι αποτελούν τους πρώτους στόχους των «ασπρόμαυρων» για κέντρο και επίθεση αντίστοιχα, όμως παράλληλα «τσεκάρονται» και εναλλακτικές λύσεις, ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι προετοιμασμένος σε περίπτωση που τα deals δεν στεφθούν με επιτυχία.

Όσο για την τρίτη κίνηση που σχεδιάζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορά τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν σενάρια περί ενδιαφέροντος ξένων ομάδων για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και παράλληλα το μέλλον του Παναγιώτη Γλύκου είναι αβέβαιο, δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση για τον Σέρβο γκολκίπερ.

Από εκεί και πέρα, οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα εξαρτηθούν από πιθανές αποχωρήσεις, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των παικτών που θα φύγουν και να διαμορφωθεί ένα ισορροπημένο ρόστερ. Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα μεταγραφικά σενάρια για παίκτες του Δικεφάλου, από τον Τζάλμα Κάμπος και τον Ομάρ Ελ Καντουρί μέχρι και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags