Facebook Pixel Διαχείριση της νίκης και της τύχης
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-19 14:19:00

Διαχείριση της νίκης και της τύχης

Διαχείριση της νίκης και της τύχης

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για την τύχη και το ριζικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρπάτι που τον οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Αν έχεις τύχη διάβαινε, και ριζικό περπάτα» λέει ο θυμόσοφος λαός και έχει δίκιο. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε το βράδυ της Πέμπτης ότι και τύχη διαθέτει και ριζικό και μπορεί να προχωρήσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Δικέφαλος απέδειξε το βράδυ της Πέμπτης ότι και τύχη διαθέτει και ριζικό για επαναλάβει την περσινή του επιτυχημένη πορεία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχει. Στο κάτω – κάτω στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή χωρίς τύχη δε μπορείς να πετύχεις απολύτως τίποτε.

Η καθαρή νίκη του Δικεφάλου με τα υπέροχα γκολ των Αθανασιάδη και Λίνο τον καθιστά φαβορί για πρόκριση. Ωστόσο την ερχόμενη Πέμπτη στην Ουκρανία η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Η Καρπάτι απέδειξε στην Τούμπα ότι είναι μια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα με επιθετικές αρετές, αυξημένο αγωνιστικό ρυθμό ( λόγω της προόδου που παρουσιάζει το ουκρανικό πρωτάθλημα ) καλή ψυχολογία και σωστά καθοδηγούμενη από τον πάγκο της.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags