Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεταγραφή-βόμβα από διεθνή μας που έφυγε από Ελλάδα σήμερα - Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!
| 2018-06-04 20:05:00

Μεταγραφή-βόμβα από διεθνή μας που έφυγε από Ελλάδα σήμερα - Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Sportdog Team
Μεταγραφή-βόμβα από διεθνή μας που έφυγε από Ελλάδα σήμερα - Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Τι έκανε ο Θεός και τους έπιασε όλους στον ύπνο. Ποιος είναι;

Ακόμα ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα μετακομίσει στην Premier League για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Εδώ και μερικούς μήνες ακουγόταν πολύ έντονα ότι ο διεθνής αμυντικός δεν θα συνεχίσει στην Βεστφαλία και τελικά τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν, με το συμβόλαιο που του προσφέρει η Άρσεναλ να είναι εξαιρετικό και να τον καθιστά (αν φυσικά ισχύει), ως τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα όλων των εποχών.

Ο 29χρονος στόπερ έφυγε σήμερα από την Ελλάδα με προορισμό το Λονδίνο, αν και ακόμα δεν είναι σίγουρο το αν θα μεταβεί άμεσα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας ή αν θα περάσει πρώτα από το Ντόρτμουντ.

Η διάρκεια του συμβολαίου του με τους Κανονιέρηδες θα είναι τριετής, όπως γράφουν και οι Γερμανοί, ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αριθμοί του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, η Άρσεναλ φέρεται να του προσφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, την ώρα που η Ντόρτμουντ του έδινε δύο λιγότερα...

Πάντως, οι Λονδρέζοι είχαν φτάσει ακόμα δύο φορές κοντά στο να υπογράψουν τον Σωκράτη, με την τελευταία και πιο... κοντινή ως προς την υλοποίησή της να είναι μετά το Μουντιάλ του 2014.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags