Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαίνεται» και τα «χώνει» γερά ο Παϊρόζ - Για ποιον τα σκάει, τα ονόματα που «χτυπάει»
| 2018-06-04 22:21:00

«Τρελαίνεται» και τα «χώνει» γερά ο Παϊρόζ - Για ποιον τα σκάει, τα ονόματα που «χτυπάει»

του Νίκου Στεργίου
«Τρελαίνεται» και τα «χώνει» γερά ο Παϊρόζ - Για ποιον τα σκάει, τα ονόματα που «χτυπάει»

Όλα όσα αποφάσισε ο Ταϊλανδός για τον ΠΑΟ. Ρεπορτάζ που ζεματάει.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι, αφού ο Γιώργος Δώνης είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ η μεταβίβαση των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ στην «PanAsia» βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Εάν όλα πάνε καλά και το deal ολοκληρωθεί, οι Πράσινοι θα «φουλάρουν» και για τη μεταγραφική τους ενίσχυση, η οποία βέβαια θα πραγματοποιηθεί μετ’ εμποδίων εξαιτίας των περιορισμών που θα επιβληθούν στον σύλλογο λόγω της μη εξασφάλισης άδειας συμμετοχής για το πρωτάθλημα.

Η υπέρβαση με σέντερ φορ

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μόνο μια μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με πληροφορίες, η προσθήκη αυτή θα γίνει με παίκτη για την επίθεση.

Η κίνηση για σέντερ φορ, που σχεδιάζουν οι Πράσινοι, θα γίνει πιθανότατα με δανεικό παίκτη από ομάδα που βρίσκεται στη σφαίρα επιρροής των Ραμαντάνι και Ζάχαβι, οι οποίοι… κόβουν και ράβουν -επίσημα ή ανεπίσημα- σε πολλούς συλλόγους σε όλη την Ευρώπη. Παράλληλα, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή αναμένεται να είναι αρκετά υψηλό με βάση τη «σφιχτή» οικονομική πολιτική του Παναθηναϊκού και να αποτελέσει οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα του συλλόγου.

Τι παίζει με Δουβίκα και Κάτσε-Μυστακίδη

Η μεταγραφική πολιτική που θα ακολουθήσει το Τριφύλλι ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα συζήτησης στο ραντεβού του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιώργο Δώνη, με τους δύο άνδρες να συζητούν για τις περιπτώσεις των παικτών που απασχολούν τον Παναθηναϊκό και άλλους που έχει στα υπ’ όψιν ο Έλληνας τεχνικός.

Με δεδομένο ότι οι Πράσινοι μπορούν να αποκτήσουν μόνο Έλληνες παίκτες κάτω των 23 ετών, «χτενίζουν» την αγορά για ταλέντα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για τον ταλαντούχο άσο του Αστέρα Τρίπολης, Τάσο Δουβίκα. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο νεαρός άσος εκπροσωπείται από τον Ζάχαβι ενδέχεται να παίξει ρόλο στις εξελίξεις.

Κατά τα άλλα, στο προσκήνιο παραμένουν οι δύο του ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης, καθώς δεν αποκλείεται οι Πράσινοι να επανέλθουν για τους δύο παίκτες.

Τι θα γίνει με τις οφειλές στους παίκτες

Αναφορικά με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, ακόμα και με τα νέα διοικητικά δεδομένα φαντάζει πολύ δύσκολο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ρόμπιν Λουντ, αφού το γεγονός ότι ο Πιεμπονγκσάντ μπορεί να δώσει κάποιες εγγυήσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου, δεν σημαίνει ότι θα… μοιράσει λεφτά και θα ανεβάσει κατακόρυφα το μπάτζετ ήδη από τον πρώτο χρόνο.

Φυσικά, μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την «PanAsia» πρέπει η τωρινή διοίκηση να καλύψει τις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη, καθώς υπάρχει η δέσμευση από την πλευρά των διοικούντων προς τους ποδοσφαιριστές ότι θα πληρωθούν το υπόλοιπο της δόσης Φεβρουαρίου τη Δευτέρα.

Το αν θα τηρηθεί αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, από τη στιγμή δεν είναι λίγοι οι παίκτες που φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο κατάθεσης προσφυγής (π.χ. Γιόχανσον). Ταυτόχρονα είναι ζητούμενο να μην εξαντληθεί η υπομονή ορισμένων παικτών-κλειδιά, που η ομάδα θέλει να κρατήσει, ώστε να βάλουν πλάτη ενόψει της επόμενης μέρας, όταν θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν με πιο ευνοϊκούς όρους σε διαπραγματεύσεις με τη νέα διοίκηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags