Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα ξέρει αυτά ο Παϊρόζ; Απίστευτες ατάκες Δώνη: «Ο Καραγκούνης φοβάται...» - Θα γίνει χαμός
| 2018-06-05 21:45:00

Τα ξέρει αυτά ο Παϊρόζ; Απίστευτες ατάκες Δώνη: «Ο Καραγκούνης φοβάται...» - Θα γίνει χαμός

Sportdog Team
Τα ξέρει αυτά ο Παϊρόζ; Απίστευτες ατάκες Δώνη: «Ο Καραγκούνης φοβάται...» - Θα γίνει χαμός

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνεργασία, αν προχωρήσει, θα έχει ενδιαφέρον.

 

Ίσως να μην περάσει "αναίμακτα" ενδεχόμενη επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, ύστερα από την επιθυμία του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να τον... επαναφέρει στο Τριφύλλι.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θέλει τον "τυπάρα" στον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε υψηλό πόστο στην ΠΑΕ, ωστόσο ενδεχόμενη συνύπαρξη με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί.

Κι αυτό γιατί πριν μερικά χρόνια, όταν ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν στην Εθνική Ελλάδας είχε απορρίψει τον Δώνη για την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, με τον τελευταίο να αφήνει αιχμές κατά του "Κάρα" σε συνέντευξή του.

Έτσι, ενδεχόμενη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό, ίσως δημιουργήσει "αναταράξεις" και μάλιστα σε μια περίοδο, που μόνο διαφωνίες δεν χρειάζονται στην ποδοσφαιρική ομάδα.

"Ο Καραγκούνης δεν με επέλεξε, όχι η ομοσπονδία. Αλλά δεν είναι θέμα πικρίας. Οταν μπαίνεις σε μία διαδικασία που αφορά την Εθνική ομάδα της χώρας σου προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να πείσεις. Τα κριτήρια του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά. Πριν καν φύγω από το ΑΠΟΕΛ, ο Γιώργος είχε κάνει την επιλογή του και είχε επιλέξει έναν άνθρωπο με τον οποίο είχε δουλέψει μαζί. Ηταν δικαίωμά του. Οταν η Εθνική μπήκε στη διαδικασία να με σκεφτεί όμως, μου χάρισε ικανοποίηση. Δεν το περίμενα ότι στο 45 μου θα υπήρχε το ενδεχόμενο να αναλάβω την Εθνική ομάδα. Ο τρόπος δουλειάς του ομοσπονδιακού δεν μου αρέσει και το έχω πει. Αλλά από τη στιγμή που ενδιαφέρθηκε η Εθνική ομάδα, το θεώρησα, όπως είπα και πριν, υποχρέωση.

Ποτέ! Θα σας πω κάτι. Δεν πιστεύω να πειραχτεί ο Γιώργος ο Καραγκούνης. Ενα από αυτά που μου έκανε όταν συναντηθήκαμε για την Εθνική ήταν “ξέρεις φοβάμαι να πάρω Ελληνα προπονητή, μήπως επηρεαστεί από τις καταστάσεις”. Είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος της νέας γενιάς να σκέφτεται έτσι. Δύσκολα θα δούμε φως στο τούνελ. Εμένα δεν μου έχει κάνει παρέμβαση κανείς παράγοντας. Να βάλω αυτόν ή τον άλλον, ή να καθίσω να χάσω. Εβαλα τα όρια, αυτό πρέπει να κάνει ο προπονητής", είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο contra.gr ο Γιώργος Δώνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags