Facebook Pixel Προχωρά για ανανέωση συμβολαίου στον Μπακασέτα ο Μελισσανίδης
| 2018-06-06 22:34:00

Αποκάλυψη: «Ξηλώνεται» ο Μελισσανίδης για την «καψούρα» του Ουζουνίδη - Γίνεται ηγέτης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη: «Ξηλώνεται» ο Μελισσανίδης για την «καψούρα» του Ουζουνίδη - Γίνεται ηγέτης!

Καυτό ρεπορτάζ: Ώρα για δράση στην ΑΕΚ, ο Τίγρης πήρε μπρος. 

Η ΑΕΚ έχει χάσει ορισμένους παίκτες-κλειδιά από την περυσινή σεζόν, στην οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, αφού για διάφορους λόγους αποχώρησαν οι Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο και Γιόχανσον.

Η Ένωση δεν έχει μπει ακόμα... γερά στο μεταγραφικό παζάρι, κάτι που όμως αναμένεται να γίνει άμεσα.

Εκτός από τις μεταγραφές, ωστόσο, στον Δικέφαλο έχουν το νου τους στο να διασφαλίσουν το μέλλον παικτών που πιστεύει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από αυτό του Τάσου Μπακασέτα δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, αναμένεται να ανοίξει άμεσα συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα χαφ, το οποίο λήγει του χρόνου!

Για τον Μπακασέτα έχει αρχίσει να ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, ενώ δημοσιεύματα έκαναν λόγο μέχρι και για την ύπαρξη πρότασης στην ΑΕΚ.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog, η Ένωση δεν έχει κάτι χειροπιαστό για τον διεθνή άσο, όμως και μόνο το γεγονός ότι έχει ανοίξει τέτοια κουβέντα στη μανατζερική "πιάτσα" αναμένεται να δραστηριοποιήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη ώστε να διασφαλίσει την παραμονή ενός παίκτη, που είναι απο τους αγαπημένους του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει φέτος ξανά υπό τις οδηγίες του τον Μπακασέτα μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη συνεργασία των δύο στον Πανιώνιο, η οποία "εκτόξευσε" την καριέρα του διεθνούς παίκτη χαρίζοντάς του ουσιαστικά τη μεταγραφή στον Δικέφαλο.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ουζουνίδης ποντάρει πολλά στον Μπακασέτα για το "χτίσιμο" της νέας ΑΕΚ και αναμένεται ο αριστεροπόδαρος χαφ να αναλάβει ακόμα μεγαλύτερο -πιθανότατα και ηγετικό- ρόλο στην Ένωση τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags