Facebook Pixel «Μπροστινός» ο Παϊρόζ! Αυτοί «παίρνουν» τον Παναθηναϊκό
| 2018-06-07 12:03:00

«Μπροστινός» ο Παϊρόζ! Αυτοί «παίρνουν» τον ΠΑΟ - Τρελό πανίσχυρο δίδυμο φέρνει την… εκτόξευση

του Νίκου Στεργίου
«Μπροστινός» ο Παϊρόζ! Αυτοί «παίρνουν» τον ΠΑΟ - Τρελό πανίσχυρο δίδυμο φέρνει την… εκτόξευση

Θα έχουν το απόλυτο κουμάντο για όλα. Γιατί δεν εμφανίζονται;

Μεγάλος λόγος γίνεται σχετικά με το ποιος μπορεί να «κρύβεται» πίσω από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ κι αν ο Ταϊλανδός επενδυτής είναι «μπροστινός» κάποιου άλλου που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό.
 
Οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με το τι «παίζεται» στις… πλάτες του Τριφυλλιού, ωστόσο το μοναδικό σίγουρο είναι ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν είναι μόνος του και κυρίως πως δεν αναμένεται να «τρέξει» μόνος του τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον όσον αφορά το μεταγραφικό-αγωνιστικό κομμάτι.
 
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στο όλο deal εμπλέκονται δύο πανίσχυροι μάνατζερ ο Πίνι Ζάχαβι και ο Φάλι Ραμαντάνι. Πρόκειται για ένα φοβερό δίδυμο που λύνει και δένει στην παγκόσμια αγορά του ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται για δύο διαφορετικούς ανθρώπους, όπως διαβάζουμε σε διάφορα δημοσιεύματα, αλλά στην ουσία είναι... ένα πρόσωπο, αφού μιλάμε για άμεσους συνεργάτες που κάνουν όλες τις δουλειές μαζί.
 
Έτσι αναμένεται να λειτουργήσουν και με τον Παναθηναϊκό. Στην ουσία οι δύο μεγαλοατζέντηδες θα «τρέξουν» τα πάντα στο Τριφύλλι σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά και τον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος. Οι διασυνδέσεις τους, άλλωστε, είναι τεράστια και μπορούν εύκολα να κινήσουν τις διαδικασίες για να ενισχύσουν σε όλους τους τομείς τους «πράσινους».

Στην ουσία οι δύο ατζέντηδες θα είναι οι «αφανείς ήρωες» του Παναθηναϊκού, καθώς δεν πρόκειται κανένας από τους δύο να βγει μπροστά. Δεν τους το επιτρέπει, άλλωστε, η ιδιότητά τους ως μάνατζερ να ασχολούνται… φανερά με συλλόγους. Παρόλα αυτά, ανεπίσημα πάντα, θα κινούν όλα τα νήματα στους «πράσινους» και θα έχουν λόγο για τα πάντα.
 
Παράλληλα, δεν πρόκειται να φέρουν δικούς τους ανθρώπους να αναλάβουν πόστα στην ομάδα, ούτε, φυσικά, οι ίδιοι να εμφανιστούν στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι να κλείσει οριστικά η αγορά της ΠΑΕ. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχουν εγκρίνει με τη σειρά τους ο σύλλογος να πορευθεί με Έλληνες σε σημαντικά πόστα, όπως είναι αυτό του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού. Αν και απόλυτος υπεύθυνος θα είναι, εκτός απροόπτου, ένας δικός τους άνθρωπος, ο Αβραάμ Γκραντ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags