Facebook Pixel Πήρε ανάποδες ο Παϊρόζ και «τα σκάει» για Δουβίκα
| 2018-06-07 14:45:00

Πήρε ανάποδες ο Παϊρόζ, τα σκάει για Έλληνα άσο - Θα μείνουν άφωνοι με την... γκαζιά του Ταϊλανδού

του Νίκου Στεργίου
Πήρε ανάποδες ο Παϊρόζ, τα σκάει για Έλληνα άσο - Θα μείνουν άφωνοι με την... γκαζιά του Ταϊλανδού

Τρελή ντρίμπλα για δεύτερο «μπαμ». Ποιος τα «τσεπώνει» κι έρχεται;

«Φωτιά» έχουν πάρει τα μεταγραφικά σενάρια στον Παναθηναϊκό, παρόλο που οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν χθες σε όλους τους τόνους πως αν δεν έχει αλλάξει η ΠΑΕ χέρια, δύσκολα θα προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης.
 
Όλα τα ονόματα που ακούγονται για το Τριφύλλι είναι από την ελληνική αγορά, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που συντηρούνται στον Τύπο και μάλλον δεν υπάρχουν πιθανότητες να απασχολήσουν σοβαρά, ακόμα κι αν αναλάβουν την ομάδα ισχυροί επενδυτές.
 
Αρχικά αναφερόμαστε στους Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και Γιώργου Κυριακόπουλου του Αστέρα Τρίπολης που είναι δύο πανάκριβες επιλογές. Ο πρώτος κοστολογείται στο 1 εκατ. ευρώ και ο δεύτερος στις 600.000 ευρώ. Θεωρείται, δηλαδή, απίθανο οι «πράσινοι» να ξοδέψουν πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ για δύο νεαρούς Έλληνες παίκτες.
 
Δύο υπόθεσεις επίσης δύσκολες είναι κι αυτές των Αλέξανδρου Κατράνη και Αργύρη Καμπέτση. Ειδικά για τον δεύτερο, ο οποίος δεσμεύεται με 4ετές συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ, όπως σας γράφαμε και χθες.   
 
«Καθαρίζει» ο Παϊρόζ για Δουβίκα;
 
Από την άλλη, πάντως, φαίνεται πως είναι διαφορετικά τα δεδομένα για τον Τάσο Δουβίκα. Υπάρχει η αίσθηση πως στον Παναθηναϊκό θα βρουν τη φόρμουλα να αποκτήσουν τον 18χρονο επιθετικό, ο οποίος θέλει να φορέσει τα πράσινα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρωθεί το ποσό των 400.000 ευρώ που εκκρεμεί από τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη, ένα θέμα που ανέδειξε πρώτο το sportdog.gr σε χθεσινό ρεπορτάζ.
 
Μάλιστα, δεν αποκλείεται τη λύση σε αυτό το θέμα να δώσει ο ίδιος ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ενώ «παίζει» το σενάριο να αποκτηθεί ο Έλληνας άσος από «ελεγχόμενη» ομάδα του εξωτερικού και να καταλήξει στο Τριφύλλι ως... δανεικός.

Εξάλλου, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο θέμα, πίσω από το deal για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό «κρύβονται» οι δύο μεγαλομάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι, που έχουν μεγάλη δύναμη στην αγορά και κινούν όλα τα νήματα.
 
Τρέχουν να προλάβουν για Κάτσε
 
Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό τρέχουν να προλάβουν να πετύχουν την παραμονή του Έργκους Κάτσε στο ρόστερ, πριν την επιβολή των περιορισμών. Αν δεν κινηθούν γρήγορα, ο Αλβανός άσος θα υπολογίζεται ως η μοναδική μεταγραφή άνω των 23 ετών, κάτι που, φυσικά, δε θέλουν στο Τριφύλλι, αφού το μεγάλο «μπαμ» προορίζεται για την επίθεση.
 
Το καλό είναι ότι οι «πράσινοι» έχουν «σύμμαχο» τον παίκτη, ο οποίος με τη σειρά του πιέζει για να τελειώσει το deal. Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής θέλει να επωφεληθεί και ο ίδιος από την υπόθεση, εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags