Facebook Pixel Ο Καντέ τα έλεγε, αλλά μόνο ο "σκύλος" τα άκουσε!
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-19 22:50:00

Ο Καντέ τα έλεγε, αλλά μόνο ο "σκύλος" τα άκουσε!

Ο Καντέ τα έλεγε, αλλά μόνο ο "σκύλος" τα άκουσε!

Μήπως θυμάται κανείς τις δηλώσεις του Σεντρίκ Καντέ (που είπε χθες να παίξει μπασκετάκι μέσα στην περιοχή της Μακάμπι) κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Τελ Αβίβ;

Τι είχε πει ο μέγιστος Σεντρίκ; Ότι "δεν ξέρουμε καλά την Μακάμπι", είχε τολμήσει να δηλώσει ο αμυντικός από το Μάλι, όπως σχολίαζε ο "σκύλος" για μια τοποθέτηση που πέρασε στα ψιλά. Λες και πρόκειται για καμία ομάδα εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη από τις κάτω χώρες της Αφρικής. Λες και δεν υπήρχε από πέρυσι το πάθημα του Ολυμπιακού.

Ε, αυτή η ομολογία, λοιπόν, του Καντέ φάνηκε και στο γήπεδο με τους "πράσινους" να μην μπορούν να διαβάσουν με τίποτα το παιχνίδι των Ισραηλινών, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν ό,τι ήθελαν και έμοιαζαν με τους ποδοσφαιριστές της ...Μπαρτσελόνα!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα θα φέρουμε. Αυτόν τον δαιμόνιο τον Ντορ Μίχα που έπαιζε από αριστερά δεν τον είχε πάρει κανείς χαμπάρι από το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού; Τον κακομοίρη τον Βύντρα τον είχε περάσει με όλους τους τρόπους. Ούτε με ...βαλέ δεν τον έκοβε. Και από αυτή την πλευρά μπήκαν και τα τρία γκολ των Ισραηλινών.

Δηλαδή, δεν υπήρχε εντολή να προσέχουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που έμοιαζε χθες με τον ...Μέσι; Προφανώς, όχι. Κι γι' αυτό έχει ευθύνη σίγουρα ο προπονητής, που δεν προετοίμασε την ομάδα όπως έπρεπε.

Αλλά τι ψάχνουμε κι εμείς να βρούμε τώρα από μια ομάδα που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο; Άστα να πάνε είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό και το θέμα είναι ότι ακόμη δεν έχουμε δει τα χειρότερα που έρχονται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags