Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο όνομα για αντι-Μολέντο - Ποιος «φέρνει» στο λιμάνι εξτρέμ... 15 εκατ. - «Τρέλες» για Μπάρτσα
| 2018-06-08 14:00:00

Απίθανο όνομα για αντι-Μολέντο - Ποιος «φέρνει» στο λιμάνι εξτρέμ... 15 εκατ. - «Τρέλες» για Μπάρτσα

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο όνομα για αντι-Μολέντο - Ποιος «φέρνει» στο λιμάνι εξτρέμ... 15 εκατ. - «Τρέλες» για Μπάρτσα

Τι «παίζεται» για τα στόπερ, το μεγάλο «κονέ» και η... παπάτζα.

Όσο δεν προχωράει η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, τόσο στον Ολυμπιακό προετοιμάζουν τις εναλλακτικές τους για να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο. Μία τέτοια επιλογή φαίνεται πως είναι και η τελευταία περίπτωση που ήρθε στο προσκήνιο, αυτή του Ντάμιεν Ντα Σίλβα.

Πρόκειται για έμπειρο στόπερ (30 ετών) που αποχωρεί μετά από 4 γεμάτα χρόνια (137 συμμετοχές, 7 γκολ, 2 ασίστ) στην Καέν και μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος. Είναι μια καλή λύση, αλλά σίγουρα δε θεωρείται αρκετά… φανταχτερή επιλογή, ενδεικτικό του ότι, πλέον, στο λιμάνι έχουν αλλάξει την οικονομική πολιτική τους και δεν κοιτάζουν μόνο περιπτώσεις που κάνουν «γκελ» στον κόσμο.   

Ποντένσε από Μέντες

Ένα άλλο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο τελευταία και σίγουρα παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό του 22χρονου διεθνούς Πορτογάλου εξτρέμ, Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μετά από προσφυγή που κατέθεσε.

Ο παίκτης αποτελεί πελάτη του μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τους Πειραιώτες και το συγκεκριμένο γεγονός μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς το τελευταίο διάστημα πολλοί παίκτες του συγκεκριμένο ατζέντη κάνουν παρέλαση στον «ερυθρόλευκο» Τύπο.

Ο 22χρονος άσος, ύψους μόλις 1,65 μ., παίζει κυρίως ως πλάγιος επιθετικός και φέτος έχει 10 ματς με 4 ασίστ. Σύμφωνα με το transfermarkt ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται στα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά μέχρι πρόσφατα η ομάδα του ζητούσε στην αγορά το εξωπραγματικό ποσό των... 15 εκατ. ευρώ

Ποιος Αμπιντάλ;

Σε ό,τι αφορά τα σενάρια για τη συνεργασία με την Μπαρτσελόνα μέσω του… Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος ανέλαβε πόστο στους Καταλανούς, μάλλον χαρακτηρίζονται «επιστημονικής φαντασίας». Από την άποψη ότι η πόρτα της «Μπάρτσα» δεν έχει άνοιξε ποτέ για τους Πειραιώτες, ούτε με τον Χοσέ Σεγκούρα, ούτε καν με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, οπότε δεν πρόκειται να γίνει και τώρα.

Οι «μπλαουγκράνα» διαθέτουν δεύτερη ομάδα, η οποία μέχρι φέτος αγωνιζόταν στη Σεγούντα, επομένως προωθεί εκεί ό,τι καλύτερο έχει σε νέους παίκτες, ενώ έχει τη δυνατότητα να «μοιράσει» ποδοσφαιριστές σε όλη την Ισπανία, προκειμένου να «ψηθούν» στο κορυφαίο επίπεδο και όχι, βεβαίως, στην ανυπόληπτη Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags