Facebook Pixel Δεν έχει συμφωνήσει με Λεμονή και Χαλκιαδάκη ο Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα για Κατράνη και Δουβίκα
| 2018-06-08 23:10:00

Χαμός στον ΠΑΟ, μαζεύει το μέλλον - Το... μπλοκάκι του Νταμπίζα με όλα τα ονόματα της νέας εποχής

του Νίκου Στεργίου
Χαμός στον ΠΑΟ, μαζεύει το μέλλον - Το... μπλοκάκι του Νταμπίζα με όλα τα ονόματα της νέας εποχής

Ποια είναι η αλήθεια και ποιος κάνει τελικά παιχνίδι; Ολα εδώ.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα με την επικείμενη συμφωνία για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ωστόσο το νέο ξεκίνημα του συλλόγου θα γίνει εν μέσω περιορισμών, που τον αναγκάζουν ουσιαστικά να ενισχυθεί μόνο με Έλληνες πιτσιρικάδες.

Το Τριφύλλι θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει μόνο Έλληνες κάτω των 23 ετών και μόνο έναν ξένο, κάτι που συνεπάγεται ότι το… μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Νίκου Νταμπίζα, είναι γεμάτο από νεαρούς άσους, που πληρούν τις προϋποθέσεις να βοηθήσουν την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Πράσινοι έχουν συνδεθεί με πολλά ονόματα νεαρών παικτών, άλλα εκ των οποίων έχουν βάση στην πραγματικότητα και άλλα όχι.

Όσον αφορά στους δύο νεαρούς του Κισσαμικού, Καλούδη Λεμονή και Μηνά Χαλκιαδάκη, έχει γραφτεί ότι συμφώνησαν με τον Παναθηναϊκό, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως δεν έχει λάβει χώρα ούτε καν συζήτηση του Νίκου Νταμπίζα με τους δύο άσους, πόσω μάλλον… συμφωνία!
 

Εξελίξεις με Κατράνη και Δουβίκα

Το Τριφύλλι έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλους Έλληνες παίκτες και στα «ραντάρ» του βρίσκονται δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αλέξανδρος Κατράνης και ο Τάσος Δουβίκας.

Για τον πρώτο γράφεται πως είναι πολύ κοντά στην -ιδιοκτησίας Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ- Μουσκρόν, ωστόσο νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας σκέφτεται να τον φέρει στο Τριφύλλι αντί για τον βελγικό σύλλογο. Αυτό μπορεί να γίνει με τη μορφή δανεισμού από τη Σεντ Ετιέν, αρκεί ο Παναθηναϊκός να καλύψει το συμβόλαιο του Έλληνα μπακ.

Όσο για τον δεύτερο, σας έχουμε ενημερώσει ότι βρίσκεται στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού, ενώ το γεγονός ότι εκπροσωπείται από τον Πίνι Ζάχαβι, που έχει στενές σχέσεις με τον Πιεμπονγκσάντ, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας να πάρει… επάνω του τη μεταγραφή.

Κατά τα άλλα, στα ρεπορτάζ των Πρασίνων έχουν γραφτεί τα ονόματα δύο συμπαικτών του Δουβίκα. Ο λόγος για τους Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και Γιώργο Κυριακόπουλο, οι οποίοι όμως αποτελούν πανάκριβες περιπτώσεις για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Εξίσου δύσκολη είναι και η υπόθεση του νεαρού πρώην του Ολυμπιακού, Αργύρη Καμπετσή, που δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags