Facebook Pixel Ποιος Κόντε; Άλλος το μεγάλο «μπαμ» του Σαββίδη
| 2018-06-09 12:18:00

Ποιος Κόντε; Άλλος το «μπαμ» του Σαββίδη - Τι τρέχει με όνομα-βόμβα - «Χουνέρι» Μαρινάκη με Πούκι;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Κόντε; Άλλος το «μπαμ» του Σαββίδη - Τι τρέχει με όνομα-βόμβα - «Χουνέρι» Μαρινάκη με Πούκι;

Χαμός για τον «killer» της Τούμπας, πώς εμπλέκεται ο... Ολυμπιακός;

Φούντωσαν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη ότι ο Πέδρο Κόντε προβάρει τα ασπρόμαυρα. Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό τον πρώτο λόγο για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και τώρα, όπως λέγεται, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κλείσει το deal και να φέρει τον Ισπανό στην Τούμπα για τις υπογραφές.

Πάντως, μέχρι χθες, ο παίκτης, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές αυτό το διάστημα, δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις. Ενδεχομένως, άλλωστε, όλα να γίνονται σε αυτή τη φάση σε επίπεδο διοικήσεων και ο Πέδρο Κόντε να ειδοποιηθεί στην πορεία. Όλα είναι ανοιχτά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, που η αλήθεια είναι ότι έχει εξελιχθεί σε σήριαλ.

Εξάλλου, ακόμα κι αν ο Δικεφάλος ολοκληρώσει άμεσα, όπως φημολογείται, τη μεταγραφή του Ισπανού, θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει μία ακόμα κίνηση για σέντερ φορ. Και, μάλιστα, αυτή η μεταγραφή, που θα προορίζεται στην ουσία για τον αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, θα είναι σίγουρα πιο... λαμπερή.

Πούκι, Κρκιτς και Λεσκάνο

Μία τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα ο Μπόγιαν Κρκιτς, ο 27χρονος Κροάτης, με το ισπανικό διαβατήριο και το πλούσιο βιογραφικό (Μπαρτσελόνα, Ρόμα, Μίλαν, Άγιαξ κ.λπ.). Η Στόουκ παραχωρεί τον βιρτουόζο επιθετικό, ωστόσο το κασέ του είναι πολύ υψηλό και σίγουρα μεγαλύτερο από τον Τεέμου Πούκι, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει κάνει υπέρβαση μέχρι στιγμής, περιμένοντας την τελική του απάντηση.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μάνατζερ του Φινλανδού φορ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις άμεσης συνεργασίας με τον... Ολυμπιακό. Οπότε αν αποφάσιζαν στο λιμάνι να ασχοληθούν σοβαρά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, μάλλον θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν το... χουνέρι στο Δικέφαλο.

Σε ό,τι αφορά το όνομα του Παραγουανού, Ντάριο Λεσκάνο, που επίσης γράφτηκε ως αντι-Πούκι, είναι μία επιλογή με πολλά αρνητικά. Έκανε πραγματικά μια απογοητευτική σεζόν στην Ίνγκολσταντ, ομάδα που ξεκίνησε ως φαβορί επιστροφής στην Μπουντεσλίγκα, έμεινε, όμως, στη 2η κατηγορία της Γερμανίας, με τον ίδιο να τραυματίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου και ουσιαστικά να μην επιστρέφει ποτέ, ενώ τον επηρέασε σίγουρα και η απώλεια της μάνας του στο τέλος της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό να αναφέρουμε ότι ο απολογισμός της τοπικής εφημερίδας για τη χρονιά τον βαθμολόγησε με «4» (με «6» βαθμολογείται ο χειρότερος και με «1» ο καλύτερος). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags