Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό - Κοιτάζει αμυντικό χαφ από την Premier League
| 2018-06-09 18:08:00

Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό - Κοιτάζει αμυντικό χαφ από την Premier League

Sportdog Team
Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό - Κοιτάζει αμυντικό χαφ από την Premier League

Ποιος είναι ο νέος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών;

O Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού χαφ και στην επικαιρότητα των Ερυθρολεύκων «παίζουν» διάφορα ονόματα.

Μια νέα περίπτωση παίκτη που συνδέεται με τον Ολυμπιακό βάσει δημοσιευμάτων είναι αυτή του αμυντικός χαφ της Γουέστ Μπρομ, Κλαούντιο Γιάκομπ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Νίκολας Μονταλά, οι Πειραιώτες μπήκαν σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γιάκομπ, οι οποίες όμως «πάγωσαν» προσωρινά εξαιτίας διαφοράς στο οικονομικό. Παρ’ όλα αυτά, το εν λόγω ρεπορτάζ αφήνει να εννοηθεί ότι ο Ολυμπιακός θα επανέλθει για τον Αργεντινό αμυντικό χαφ.

«Ο Γιάκομπ είναι στα πλάνα του Ολυμπιακού και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, σήμερα είναι… παγωμένες οι επαφές γιατί υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό» αναφέρει το τιτίβισμα του έγκυρου Αργεντινού δημοσιογράφου.

Ο Κλαούντιο Γιάκομπ είναι Αργεντινός, ωστόσο έχει ισπανικό διαβατήριο. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως «οκτάρι», ενώ πέρυσι είχε 19 συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ στην Premier League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags