Facebook Pixel Απίθανο σενάριο με τον... φευγάτο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό!
| 2018-06-11 12:55:00

Απίθανο σενάριο με τον... φευγάτο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό! - Αυτός κάνει παιχνίδι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο σενάριο με τον... φευγάτο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό! - Αυτός κάνει παιχνίδι!

Τρελή φήμη «αναστατώνει» τον Πειραιά. Ποια είναι η αλήθεια;

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει κάνει ακόμη επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού και να έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αλλά, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, είναι υποψήφιος για τη… Σπόρτινγκ των χιλίων προβλημάτων.

Η ομάδα της Λισσαβόνας, μετά την αποχώρηση του Ζόρζε Ζεσούς, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού και ήδη έχει λάβει αρνητικές απαντήσεις από τους Φελίπε Σκολάρι και Ρικάρντο Σα Πίντο. Όπως αναφέρει, λοιπόν, η «A Bola», το βάρος πέφτει τώρα στους Βαντερλέι Λουξεμπούργκο και Πέδρο Μαρτίνς.

Πάντως, το συγκεκριμένο σενάριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, μοιάζει τουλάχιστον ακραίο σε αυτή τη φάση. Δεν υπάρχει, δηλαδή, κανένα επίσημο ενδιαφέρον από τη Σπόρτινγκ για τον προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν αποκλείεται να «παίζεται» στη συγκεκριμένη υπόθεση ένα καλό επικοινωνιακό παιχνίδι από την πλευρά των Πορτογάλων, οι οποίοι αφήνουν να εννοηθεί με αυτό τον τρόπο πως οι μεταγραφές δεν έχουν προχωρήσει στον Ολυμπιακό.

Με άλλα λόγια, οι συμπατριώτες του προπονητή των Ερυθρολεύκων επιχειρούν να στήσουν μια τεχνητή κρίση, ώστε να δικαιολογηθεί το δημοσίευμά τους.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως βρισκόμαστε μόλις στις αρχές Ιουνίου και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δηλώσει επανειλημμένα πόσο εντυπωσιασμένος είναι από τις υποδομές της ομάδας, τις συνθήκες εργασίας που βρήκε και τη συνεννόηση-συνεργασία που έχει με τους ανθρώπους της διοίκησης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags