Facebook Pixel Σε δύσκολη θέση ο Τζούρτζεβιτς με τις μεταγραφές Γκερέρο και ΜακΚέι
| 2018-06-11 23:12:00

Έρχεται για υπογραφές ο Γκερέρο - Ποιον... διώχνει από το Λιμάνι - Μπαίνει κι άλλος στο αεροπλάνο

του Παναγιώτη Νικολάου
Έρχεται για υπογραφές ο Γκερέρο - Ποιον... διώχνει από το Λιμάνι - Μπαίνει κι άλλος στο αεροπλάνο

Χαμός στον Ολυμπιακό! Διαβάστε ποιος έρχεται μαζί με τον Ισπανό.

Ο Ολυμπιακός ήταν δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και ο… εκλεκτός φαίνεται ότι βρέθηκε στο πρόσωπο του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Ισπανός σέντερ φορ αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα την Τρίτη για λογαριασμό των Ερυθρολεύκων ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, εάν όλα πάνε καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκερέρο δεν προορίζεται για βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού (τουλάχιστον στα… χαρτιά, αφού το γήπεδο είναι πάντα ο «καθρέφτης»), ωστόσο η απόκτηση φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός δεν άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στην πρώτη του σεζόν με τον Ολυμπιακό και μπορεί ο ίδιος να έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να παραμείνει, όμως οι Πειραιώτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την αγωνιστική του παρουσία και ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι προχώρησαν στην απόκτηση επιθετικού προτού ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Τζούρτζεβιτς λειτουργεί ως μοχλός πίεσης στον Σέρβο, ο οποίος γνωρίζει ότι αυτή η εξέλιξη θα υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο τον ρόλο του στην ομάδα.

Μην ξεχνάμε ότι στο ρόστερ υπάρχει και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ ο Μπάρι ΜακΚέι παρουσιάζεται επίσης έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει. Ο Σκωτσέζος είναι μεν εξτρέμ, αλλά έχει την ευχέρεια να δώσει λύσεις και στην κορυφή της επίθεσης. Κάπως έτσι, ο κλοιός πλέον να σφίγγει γύρω από τον Τζούρτζεβιτς, που καλείται να… πάρει απόφαση ότι δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags