Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέρασε... κουλούρα ο Σηφάκης - Ποιοι διεθνείς ήταν στον γάμο του!
| 2018-06-12 11:51:00

Πέρασε... κουλούρα ο Σηφάκης - Ποιοι διεθνείς ήταν στον γάμο του!

Sportdog Team
Πέρασε... κουλούρα ο Σηφάκης - Ποιοι διεθνείς ήταν στον γάμο του!

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Με έναν εντυπωσιακό γάμο από τον οποίο δεν έλειπε το έντονο κρητικό στοιχείο, ένωσαν τις ζωές τους ο Μιχάλης Σηφάκης και Όλγα Στεφανίδη. Ο διεθνής Ελληνας ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή την Κρήτη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.
 
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα παραδοσιακά εκκλησάκια του Ηρακλείου, με την Ολγα να λάμπει από ευτυχία μέσα στο ρομαντικό νυφικό του Οίκου Berta, ενώ ο γοητευτικός γαμπρός επέλεξε μαύρο σμόκιν. Εκτός από τις οικογένειες του ζευγαριού, το «παρών» έδωσαν φίλοι και συνάδελφοι του τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας, όπως ο Γιώργος Σαμαράς, ο Παναγιώτης Κονέ, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Ανδρέας Σάμαρης αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης, ενώ κουμπάρος ήταν ο καλός φίλος του γαμπρού και επιχειρηματίας Μαρίνος Σαμαρίτης. Μετά το τέλος του μυστηρίου, κατά το οποίο ο ουρανός φωτίστηκε από υπερπαραγωγή πυροτεχνημάτων, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο κτήμα «Ο κήπος των αισθήσεων», όπου και διοργανώθηκε ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι.

Ο Μιχάλης και η Ολγα, που στις 24 Μαϊου έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης,  σχεδόν από τις πρώτες εβδομάδες του ειδυλλίου τους ένιωσαν την επιθυμία να ζήσουν μαζί. Ο 34χρονος τερματοφύλακας, που αγωνίζεται στην τουρκική Σαμσουνσπόρ, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τους  πρώτους κιόλας μήνες της σχέσης τους, έχοντας ακούσει από πολύ νωρίς το πολυπόθητο «ναι».

Πηγή: realnews

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags