Facebook Pixel "Βόμβα" με Μάρκοβιτς από τον Ολυμπιακό - Τι ισχύει για Λέμα
| 2018-06-12 23:25:00

Βόμβα με... εξτρέμαρο της Λίβερπουλ ο Θρύλος - Πάει για μεγάλο χτύπημα

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα με... εξτρέμαρο της Λίβερπουλ ο Θρύλος - Πάει για μεγάλο χτύπημα

Πυρ κατά ριπάς από τον Ολυμπιακό στα μεταγραφικά.

Το… σίριαλ με την απόκτηση στόπερ στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, αφού ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά οι υποθέσεις που απασχολούν τους Ερυθρολεύκους για την ενίσχυση στην άμυνα.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το Σαββατο για διακοπές, με την άφιξή του να δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πιέσουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ωστόσο, πέραν του Μολέντο, οι Πειραιώτες εξακολουθούν να ασχολούνται και με τον Κριστιάν Λέμα, η περίπτωση του οποίου παραμένει στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται πριν λίγο καιρό.

Στην υπόθεση υπήρξε ανατροπή δεδομένων, αφού οι Ερυθρόλευκοι επανήλθαν με νέα πρόταση στον Αργεντινό στόπερ ανεβάζοντας την προσφορά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Λέμα ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ ετησίως, ανάλογο με αυτό που φέρεται να δίνει και στον Μολέντο.

Πάντως, το θέμα παραμένει μπλεγμένο, αφού ο Αργεντινός άσος είναι…ειδικός στον τομέα της υπομονής, όπως έχει αποδείξει στις διαπραγματεύσεις του με υποψήφιους «μνηστήρες».

Παρά τη νέα προσφορά, οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για τον Λέμα δεν αυξάνονται δραματικά. Σαφώς και είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι οι Πειραιώτες, αλλά η υπόθεση αναμένεται να έχει ακόμα δρόμο.

Και αυτό γιατί ο 28χρονος στόπερ είναι περιζήτητος και έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του. Μάλιστα, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πλέον ενδιαφέρον και από ομάδες, τις οποίες ο Λέμα περίμενε υπομονετικά και καθυστερούσε να δώσει οριστική απάντηση στις υπόλοιπες προσφορές που είχε.

Ομως, δεν είναι οι προτάσεις που ήθελε...

Παίρνει παίκτη από Λίβερπουλ;

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπάρι ΜακΚέι, η υπόθεση του Σκωτσέζου εξτρέμ φαίνεται πως θα καθυστερήσει. Γιατί; 

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, τον Σέρβο φουνταριστό της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊτ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στην Άντερλεχτ, στην οποία αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια και σκόραρε ένα γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Ο Μάρκοβιτς μπορεί να καλύψει τόσο τη δεξιά όσο και την αριστερή πτέρυγα, ενώ μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός επιθετικός. Οπότε αποτελεί μία δυνατή επιλογή για τους Πειραιωτές, οι οποίοι δεν αποκλείεται να κυνηγήσουν τον εκ νέου δανεισμό του, καθώς πρόκειται για ακριβή περίπτωση. 8 εκατ.Ευρώ είναι η αξία του στην αγορά σύμφωνα με το transfermarkt.

Είναι ξεκάθαρο, ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πραγματοποιήσει ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Αν η υπόθεση του Μάρκοβιτς έχει θετική κατάληξη σίγουρα θα μιλάμε περί βόμβας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags