Facebook Pixel «Εξέγερση» στη Θεσσαλονίκη - Πού είναι και τι λέει ο Ιβάν Σαββίδης;
| 2018-06-13 12:37:00

«Εξέγερση» στη Θεσσαλονίκη, καζάνι που βράζει η πόλη - Πού είναι και τι λέει ο Ιβάν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Εξέγερση» στη Θεσσαλονίκη, καζάνι που βράζει η πόλη - Πού είναι και τι λέει ο Ιβάν;

Στα... κόκκινα ο ΠΑΟΚ, τι γίνεται και όλοι είναι... ηλεκτρισμένοι;

Μπορεί στη Βόρεια Ελλάδα να επικρατεί μεγάλη αναστάτωση όλες αυτές τις μέρες και ειδικά χθες, όταν έγινε γνωστή η συμφωνία για το Σκοπιανό, ωστόσο τόσο από τον επίσημο ΠΑΟΚ, όσο και από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση.
 
Παρότι ο ηγέτης του Δικεφάλου συνηθίζει να παίρνει θέση σε τόσο σοβαρά εθνικά θέματα, όσον αφορά το Μακεδονικό δεν εξέφρασε κάποια άποψη, αν και ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη στην κυριολεξία «βράζει» με τις τελευταίες εξελίξεις. 

Προφανώς το αφεντικό του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα αφοσιωμένο στις υποχρεώσεις της ομάδας και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης δε θέλει να ρίξει άλλο… λάδι στη φωτιά και με κανέναν τρόπο που δεν αφορά τα αθλητικά και ποδοσφαιρικά δρώμενα.
 
Μία παρόμοια στάση κράτησαν όλο αυτόν τον καιρό και οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, ωστόσο σήμερα φαίνεται πως άλλαξαν… ρότα. Διαβάζοντας κανείς τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου (δείτε τα ΕΔΩ), ακόμα και των εντύπων που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, παρατηρεί κανείς ότι είναι ιδιαιτέρως επιθετικά σχετικά με το Σκοπιανό, με την εφημερίδα «Metrosport» να αναφέρει πιο χαρακτηριστικά πως «Εάλω η Μακεδονία», κάνοντας λόγο για «συμφωνία-προδοσία» από τον Αλέξη Τσίπρα.
 
Δε χαλάει του Πούκι
 
Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, η περίπτωση του Τεέμου Πούκι φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Φινλανδός δεν έχει καλύτερη πρόταση στα χέρια του, είναι πολύ δύσκολο να βρει και η λογική λέει πως είναι θέμα χρόνου να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ, ο οποίος του προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ, συν κάποιες προμήθειες στους μάνατζερ, και δε θεωρείται ικανή να τινάξει στον αέρα τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
 
Το «βέτο» του Λουτσέσκου
 
Στο μεταξύ, η πιο σημαντική είδηση που βγήκε από τη χθεσινή σύσκεψη στο «Μακεδονία Palace» αφορά αυτό που από την πρώτη στιγμή σας έχει αποκαλύψει το sportdog.gr. Ότι, δηλαδή, ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε να μη φύγει κανένας βασικός παίκτης, θέλοντας να κρατήσει ανέπαφο τον κορμό της ομάδας. Προφανώς ο κόουτς του ΠΑΟΚ αναφερόταν στην περίπτωση του Τζαλμά Κάμπος, ο οποίος είναι... φευγάτος, αλλά και εμμέσως σε αυτή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για οποίο υπάρχουν σενάρια πώλησης μετά το Μουντιάλ.
 
Παράλληλα, το βάρος της συζήτησης έπεσε στις μεταγραφές των Τεέμου Πούκι και Πόντους Βέρνμπλουμ, που υπάρχει πρόθεση να ολοκληρωθούν άμεσα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δε διέρρευσε τίποτα για ελληνικούς στόχους, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το πλάνο που υπάρχει στην Τούμπα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags