Facebook Pixel «Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, περνάμε...»
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-20 18:14:00

«Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, περνάμε...»

«Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, περνάμε...»

Αισιόδοξος ότι η Καρπάτι μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να προκριθεί στην φάση των ομίλων του Europa League, παρουσιάστηκε ο αμυντικός της ομάδας Γκρεγκόρ Μπάλαζιτς, ο οποίος τόνισε πως οι Ουκρανοί ήταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ στο ματς της Τούμπας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Καρπάτι αρχικά είπε: "Πιστεύω ότι αν και χάσαμε από τον ΠΑΟΚ δεν ήμασταν κακοί. Είχαμε πολλές καλές στιγμές να σκοράρουμε. Αλλά δεν φανήκαμε αποτελεσματικοί. Σε αντίθεση με εμάς, οι Έλληνες εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους σχεδόν στον απόλυτο βαθμό".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Στα πρώτα λεπτά είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ. Αν την αξιοποιούσαμε είμαι πεπεισμένος ότι θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι".

Ακόμη τόνισε: "Σε κάθε περίπτωση έχουμε δείξει ότι ξέρουμε πώς να παίζουμε ποδόσφαιρο και πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Επιπλέον, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τους Έλληνες, αλλά, σε αντίθεση με αυτούς, δεν πετύχαμε τους στόχους μας".

Εν όψει του επαναληπτικού δήλωσε: "Πιστεύω ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα. Όπως και εμείς έτσι και ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει ακόμη ένα αγώνα στο Λβιβ. Πρέπει να σκοράρουμε δύο ή τρία γκολ και τότε όλα θα πάνε καλά. Νομίζω ότι παρά το σκορ του πρώτου αγώνα είμαστε σε θέση να περάσουμε τον ΠΑΟΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags