Facebook Pixel Από την παραλία... στην πρόκριση!
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-20 19:29:00

Από την παραλία... στην πρόκριση!

Από την παραλία... στην πρόκριση!

Ο Κοστίν Λάζαρ σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ στην Ουκρανία και σήμερα, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε ο Μπόλονι, αποφάσισε να γνωρίσει καλύτερα τις παραλίες της Χαλκιδικής. Εκεί μίλησε και για το παιχνίδι του “Δικεφάλου” με την Καρπάτι.

Ο Λάζαρ με την οικογένειά του βρέθηκαν σήμερα στον «Κουρσάρο», πριν το Παλιούρι, για να μαζέψουν ήλιο και θάλασσα. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που τον αναγνώρισαν, του εύχονταν καλή επιτυχία για τη ρεβάνς με την Καρπάτι, προσθέτοντας στις κουβέντες τους χαρακτηρισμού του στιλ… «παικταρά» κλπ.

«Νοιώθω πολύ ωραία. Κάποιες φορές απορώ που με αναγνωρίζει τόσος κόσμος . Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι παντού. Είναι το δεύτερο μπάνιο μας στη Χαλκιδική και μας αρέσει πολύ εδώ», σχολίασε ο Λάζαρ στο PAOK24 και αναφέρθηκε και στις αγωνιστικές εντυπώσεις του.

«Ευτυχώς είμαι καλά μετά τον τραυματισμό και η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ καλή. Χαίρομαι που με διάλεξε ο ΠΑΟΚ και ο κ. Μπόλονι συμφώνησε να έρθω στην ομάδα. Δεν έχουμε δώσει πολλούς αγώνες επίσημους αγώνες κι εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ, να μάθω τη θέση που παίζω και τις απατήσεις της, αφού δεν έχω συνηθίσει να παίζω πίσω από τον επιθετικό, είμαι πιο κλασικός μέσος».

Όσο για τα προγνωστικά του αναφορικά με τη ρεβάνς της Πέμπτης στο Λβιβ: «Εμείς παίζουμε για τη νίκη, άλλωστε οι οπαδοί μας αυτό μου λένε ότι θέλουν».

Πηγή: Paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags