Facebook Pixel Ξέφυγε ο Σαββίδης: 7,5 «μύρια» για Πούκι και Βέρνμπλουμ
| 2018-06-14 12:26:00

Όλα για όλα: Ξέφυγε ο Ιβάν, σπρώχνει 7,5 «μύρια» και «διαλύει» τα πάντα - «Κέρδισε» Γιώργο ο Ραζβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Όλα για όλα: Ξέφυγε ο Ιβάν, σπρώχνει 7,5 «μύρια» και «διαλύει» τα πάντα - «Κέρδισε» Γιώργο ο Ραζβάν

«Ψήνεται» το διπλό «χτύπημα», τεράστια ανατροπή με «τελειωμένο»!

Σε δύο ονόματα έχουν επικεντρωθεί στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες, αυτά των Τεέμου Πούκι και Πόντους Βέρνμπλουμ, αναμένοντας να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές.
 
Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, οι «ασπρόμαυροι» έχουν δώσει τελεσίγραφο στον Φινλανδό επιθετικό να απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια και μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος του παίκτη δεν έχει βρει κάτι καλύτερο στην αγορά. Γι’ αυτό και στην Τούμπα πιστεύουν ότι η απάντηση του 28χρονου φορ θα είναι θετική.
 
Σχετικά με τον Σουηδό μέσο, ο ΠΑΟΚ έστειλε το τελεσίγραφό του μέσω της νέας, βελτιωμένης προσφοράς που του κατέθεσε και αφορά αποδοχές πάνω από 5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια συμβόλαιο. Οι «ασπρόμαυροι» δε σκοπεύουν να επανέλθουν για τον παίκτη, έπιασαν ταβάνι με τη συγκεκριμένη πρόταση και θεωρούν πως έχουν πολλές πιθανότητες με την τελευταία κρούση να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» του Πόντους Βέρνμπλουμ.
 
Το ποσό, άλλωστε, για τον Σουηδό μέσο, όπως σας γράφαμε και χθες, μπορεί να μη φτάνει τα 5,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αλλά δεδομένα ξεπερνάει τα 5 «μύρια», χρήματα που θεωρούνται εξωπραγματικά για δεδομένα των ελληνικών ομάδων. Άλλωστε, με αυτή τη «χρυσή» πρόταση ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δείξει στον Σουηδό άσο πόσο πολύ τον θέλει και στην ουσία προσπαθεί να τους εξαφανίσει όλους ενδοιασμούς που έχει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
 
Μένει ο Τζάλμα Κάμπος
 
Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι έγινε η μεγάλη ανατροπή με τον Τζάλμα Κάμπος. Μπορεί ο παίκτης να θεωρούνταν μέχρι πρόσφατα «φευγάτος», ωστόσο η επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου να τον κρατήσει στο ρόστερ φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα. 

Ο Ρουμάνος έχει ζητήσει να διατηρηθεί ο περσινός κορμός της ομάδας και η επιθυμία του έχει γίνει αποδεκτή από την «ασπρόμαυρη» διοίκηση.

Έτσι, ο Ανγκολέζος εξτρέμ αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και η πώλησή του ακυρώνεται οριστικά, παρόλο που η αρχική πρόθεση του Γιώργου Σαββίδη ήταν να αποχωρήσει για να αποκτηθεί κάτι καλύτερο για την αριστερή πτέρυγα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags